ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα Samsung Galaxy S8 & S8+ με 20% όφελος μόνο από τη Vodafone

τα-samsung-galaxy-s8-s8-με-20-όφελος-μόνο-από-τη-vodafone-393394

Οι μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές συνεχίζονται και από σήμερα όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν το πολυσυζητημένο Android smartphone του 2017, το Samsung Galaxy S8 ή το S8+ με αγορά μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας στα καταστήματα Vodafone θα έχουν 20% όφελος.

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γυαλί, εξαιρετικά λεπτά και προσφέρουν άνετο κράτημα. Διαθέτουν οθόνη Quad HD+ SAMOLED, 5,8’’ για το Galaxy S8 και 6.2’’ για το S8+, που αποτελεί την μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα Smartphones της σειράς Galaxy S. Διαθέτουν εσωτερική μνήμη 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB, αλλά και τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon των 10 nanometer. Επιπλέον τα Samsung Galaxy S8 και S8+ διαθέτουν ανανεωμένο σαρωτή ίριδας και Finger print Scanner για μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αναβαθμισμένες Dual Pixel κάμερες για ολοζώντανες φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά και προστασία IP68 από νερό και σκόνη.

Εκτός από 20% όφελος με αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone για να τα αποκτήσουν θα παίρνουν εντελώς δωρεάν το αποκλειστικό Samsung πακέτο αξεσουάρ, αξίας 69,90€ που περιέχει: micro usb καλώδιο φόρτισης, ασύρματός φορτιστής ταχείας φόρτισης, 2 κυρτές μεμβράνες & μία θήκη.

Επιπλέον, η Ομάδα Internet Vodafone βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες για να τους βοηθήσει στη χρήση της συσκευής και να δώσει μοναδικές συμβουλές, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της, σας στο έπακρον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου