ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Watch Dogs 2 έχει ξεσηκώσει τα φεμινιστικά κινήματα λόγω… γυμνού περιεχομένου

το-watch-dogs-2-έχει-ξεσηκώσει-τα-φεμινιστικά-κι-653570
To Watch Dogs 2 κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ήδη δημιούργησε πανικό, καθώς οι παίκτες ανακάλυψαν μια… ιδιαίτερη πτυχή του τίτλου.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι ΑΑΑ κατηγορίας, που προβάλλει ανδρικά και γυναικεία σώματα ολόγυμνα. Δεν έχει υποστεί καμία λογοκρισία, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως «κατάλληλο μόνο για ενηλίκους (18+)».

Το παραπάνω γεγονός έχει προκαλέσει την οργή ανάμεσα σε gamers, που το βρίσκουν προσβλητικό, ενώ άλλοι χαίρονται με το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα.

Συνήθως τα παιχνίδια χρησιμοποιούν ειδική σκηνοθεσία ή μωσαϊκό για να καλύψουν επίμαχα σημεία. Εδώ όμως δε χρησιμοποιήθηκε κάτι τέτοιο.

Παίκτες σε όλον τον κόσμο βγάζουν φωτογραφίες με αυτό το… περιεχόμενο και καταλήγουν να τους απαγορεύεται η πρόσβαση στο PlayStation Network και το Xbox LIVE, καθώς καταπατούν τους κανόνες περί άσεμνου περιεχομένου.

Η Ubisoft, που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι, ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες και δήλωσε ότι θα αφαιρέσει ή θα καλύψει το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

(zougla.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου