ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Apple Watch ήρθε στην Ελλάδα (βίντεο)

το-apple-watch-ήρθε-στην-ελλάδα-βίντεο-121551

Στις 12 Φεβρουαρίου θα αρχίσει η διάθεση του «έξυπνου» ρολογιού Apple Watch στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η iSquare, εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest, που είναι ο επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το Apple Watch, μεταξύ άλλων καινοτομιών, διαθέτει εφαρμογές υγείας και fitness, που βοηθούν τους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιή ζωή.

Με το Apple Watch, που θα διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία από μπρασελέ και καντράν, μπορεί ο χρήστης να στέλνει μηνύματα, να λαμβάνει και να απαντάει σε e-mail, καθώς επίσης να απαντά σε κλήσεις που δέχεται στο iPhone, απευθείας από τον καρπό του.

Προσφέρει μέχρι και 18 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας και θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις Apple Watch Sport και Apple Watch. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε δύο μεγέθη 4,2 και 3,8 εκατοστών. Η τιμή τους θα ξεκινά από τα 429 ευρώ.

Με κεντρικό slogan: «Το ρολόι ειδωμένο από την αρχή», η σελίδα από το Official website της Apple πραγματοποιεί μία περιγραφή των δυνατοτήτων του γνωστού smartwatch, το οποίο έχει αποτελέσει μία ακόμη μεγάλη εμπορική επιτυχία για την Apple (ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι ότι καταλαμβάνει στην αγορά μερίδιο που αγγίζει το 75%).

Ως γνωστόν, το Apple Watch (που πλέον τρέχει την έκδοση WatchOS 2) σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να διαβάζετε e-mail ή να απαντάτε σε κλήσεις του iPhone από τον καρπό σας, ενώ έχει ποικίλες άλλες δυνατότητες, από πληρωμές Apple Pay έως ό,τι αναζητάτε για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων σας, με τη βοήθεια του Activity App.

Φυσικά, το Apple Watch διαθέτει το δικό του App Store όπου δημοφιλείς εφαρμογές όπως Instagram, Nike+ Running, OpenTable, Shazam, Twitter, WeChat και ακόμη περισσότερες είναι εδώ και αρκετό καιρό διαθέσιμες για το έξυπνο ρολόι της Apple.

econews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου