ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνια ρεκόρ και υψηλές επιδόσεις

πανελλήνια-ρεκόρ-και-υψηλές-επιδόσει-808820

Το καλύτερο παράδειγμα σε όλους έδωσαν εκατοντάδες αθλητές που αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν δρομείς, άλτες και ρίπτες από 35 μέχρι 90 ετών και πάνω, δείχνοντας ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια. Τις επιδόσεις που πέτυχαν μάλιστα αρκετοί, είναι αδύνατο να πετύχουν πολλοί νέοι.

Τον ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας εκπροσώπησαν έξι αθλητές, και όλοι γύρισαν με μετάλλια πρώτης ή δεύτερης θέσης στην ηλικιακή τους κατηγορία. Η Δήμητρα Καραμανώλη πέτυχε το 3 στα 3, με χρυσά σε σφύρα, βαρύ όργανο, ακόντιο. Στα δύο πρώτα αγωνίσματα μάλιστα έκανε πανελλήνια ρεκόρ και παράλληλα ρεκόρ αγώνων.

Ο Στράτος Συμεωνίδης πήρε χρυσό στα 400 μέτρα καθώς και στα 300 μέτρα εμπόδια, ενώ ασημένιος ήταν στα 200 μέτρα. Τη 1η θέση στο ύψος και τη 2η θέση στο ακόντιο κατέκτησε ο Γιώργος Κοζάκης. Ο Θωμάς Κεχαγιάς αγωνίστηκε στη σφαίρα όπου ήταν νικητής και στον δίσκο όπου πήρε τη 2η θέση. Χρυσό απέσπασε ο Κώστας Νεοφώτιστος στα 5.000 μέτρα βάδην. Ο Κώστας Κυριαζής έτρεξε στα 5.000 μέτρα και τερμάτισε 2ος. Οι Στράτος Συμεωνίδης και Κώστας Κυριαζής είναι δρομείς και του ΣΔΥ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου