ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτος σύλλογος στη Μαγνησία

πρώτος-σύλλογος-στη-μαγνησία-38732

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη στα Τρίκαλα το διασυλλογικό πρωτάθλημα των κατηγοριών Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων Α’, όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την τρίτη θέση με 76 βαθμούς και την πρώτη θέση μεταξύ των συλλόγων της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι αθλήτριες πέτυχαν να κατακτήσουν 2 χρυσά, 5 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Ο εκπληκτικός Στέργιος Παπαδόπουλος, κάνοντας ατομικά ρεκόρ κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στη δισκοβολία και τη σφαιροβολία με επιδόσεις 47,33m και 14,65m αντίστοιχα, και ταυτόχρονα έπιασε τα υψηλά όρια για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Η Μυρσίνη Παγανά, κάνοντας ατομικό ρεκόρ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο άλμα εις μήκος με 5,12m, πιάνοντας το υψηλό όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας της και την τέταρτη θέση στα 150m με 20’’38. Η ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο αγωνισμάτων τής στέρησε το δικαίωμα να προσπαθήσει για καλύτερες επιδόσεις, μιας που στο μήκος έκανε 4 προσπάθειες τρέχοντας να προλάβει την εκκίνηση των 150m.

Η Νικόλ Στεφανάι κατέκτησε τη δεύτερη θέση κάνοντας ατομικό ρεκόρ στον δρόμο των 300m με εμπόδια με 52’’44, λίγα μόλις εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω από το υψηλό όριο που φαίνεται ότι θα το πετύχει μιας και ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

Η Ορκίντα Ιμπραΐμι, αθλήτρια δυο μηνών στα αγωνίσματα των ρίψεων κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με 26,77m και την τέταρτη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με 9,56m., δείχνοντας πως είναι αθλήτρια με υποσχέσεις για μεγάλες επιδόσεις στο μέλλον

Πολύ καλός όμως ήταν και ο Παναγιώτης Βαρνάβας, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον δρόμο των 300m, κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 41’’19 και βρέθηκε πολύ κοντά στο υψηλό όριο για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Παράλληλα, νέο ατομικό ρεκόρ και δεύτερη θέση είχαμε για τον Ιωάννη Πετσανούκη στη σφαιροβολία με επίδοση 11.94m. Τρίτη θέση στο άλμα εις μήκος από την Κατερίνα Γρηγορίου με νέο ατομικό ρεκόρ 4,95m, αθλήτρια που ειδικεύεται στα σύνθετα αγωνίσματα.

Τέταρτη θέση για τη σκυταλοδρομία 4Χ80m των Παγκορασίδων με 43’’20 αποτελούμενη από τις Κατερίνα Μουντούρη, Νικόλ Στεφανάι, Κατερίνα Γρηγορίου και Ζωή Ρέπου.

Επίσης την έκτη θέση στα 150m πήρε η Κατερίνα Μουντούρη με 20’’77, την όγδοη θέση στο άλμα σε μήκος η μικρή της παρέας (παγκορασίδα β’) Ζωή Ρέπου με 4,62m, ενδέκατη η Χαζαρίδη Τατιάνα με 4,52m στο άλμα σε μήκος με πολύ λίγες προπονήσεις,και καλή εμφάνιση στα 80 με 11’’68.

Επίσης αγωνίσθηκε και ο μικρός (Παμπαίδας β ) Βασίλης Γκιντσίδης, κάνοντας καλή εμφάνιση και τρέχοντας τα 150m σε 20’’10.

Με ανακοίνωση του συλλόγου, οι έφοροι του τμήματος Χρήστος Μπάκος, Αχιλλέας Πιλάτος και ο πρόεδρος Αντώνης Χιώτης συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους.

Τέλος, σημειώνεται πως οι εγγραφές του τμήματος γίνονται καθημερινά στο Ιδιόκτητο Γυμναστήριο του συλλόγου Ιωλκού – Αχιλλοπούλου 4-7μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου