ΣΤΙΒΟΣ

Ο «Ατλας» έκανε τον στίβο… γιορτή

ο-ατλας-έκανε-τον-στίβο-γιορτή-199522

To Σάββατο 9/12/2017, στο Ε.Α.Κ. του Βόλου, η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Βελεστίνου, διοργάνωσε αγώνες στίβου για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Οι αγώνες είχαν διπλό χαρακτήρα. Από τη μία το αγωνιστικό τους μέρος, το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά από όλο τον νομό Μαγνησίας να διαγωνιστούν και να διασκεδάσουν, κάνοντας αυτό που αγαπάνε τόσο πολύ. Από την άλλη, ο μεγάλος στόχος ήταν να μαζευτούν ρούχα και τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Έτσι, μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, έδωσαν το παρών αγόρια και κορίτσια από τα Σωματεία: Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, Α.Ο. Μαγνησίας, Γ.Σ. Αλμυρού, Α.Ο. Σκιάθου και Γ.Σ. «η Νίκη». Περίπου 500 παιδιά και πλήθος κόσμου, πλημμύρισαν το Ε.Α.Κ. Βόλου, και αγωνίστηκαν σε πλήθος αγωνισμάτων του στίβου.

Οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε να υπάρχει και συνεργείο διασκεδαστών, για τα πολύ μικρά παιδάκια που το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Οι αγώνες είχαν ομολογουμένως πολύ μεγάλη επιτυχία, και αθλητικά αλλά και σε σχέση με τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, αφού μαζεύτηκαν πολλά ρούχα και τρόφιμα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τον Δήμο Βόλου, που μέσα από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στάθηκε αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν αυτοί οι αγώνες. Εύχεται δε η καινούργια χρονιά που έρχεται, να μας βρει όλους υγιείς και με διάθεση για ανάπτυξη στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου