ΑΛΜΥΡΟΣ

Οικονομική ενίσχυση για τον ημιμαραθώνιο

οικονομική-ενίσχυση-για-τον-ημιμαραθ-309498

Επιπλέον οικονομική ενίσχυση για την αθλητική δράση Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Αλμυρός – Ζερέλια ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού. Με απόφασή του το Σώμα αποφάσισε να καλύψει και τα έξοδα της χρονομέτρησης του αγώνα, την ηχητική του κάλυψη και τη διοργάνωση μπουφέ.

Τα επιπλέον έξοδα, που ανέρχονται στα 1.575 ευρώ, θα καλυφθούν από το κονδύλι ύψους 20.000 που είχε προβλέψει ο δήμος για τις αθλητικές του εκδηλώσεις.

Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται όπως είναι γνωστό από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού.

Θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου 2017 με εκκίνηση και σημείο τερματισμού την κεντρική πλατεία του Αλμυρού. Στον ημιμαραθώνιο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία 18 ετών και άνω.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω των ιστοσελίδων των http://www.almyros-city.gr/, https://www.eosalmyrou.gr/ και www.almyroshalfmarathon.gr μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ και περιλαμβάνει: τεχνικό μπλουζάκι, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ανάγλυφο μετάλλιο, 5 σταθμούς τροφοδοσίας, πρώτες βοήθειες, ενώ για τον λαϊκό αγώνα δρόμου είναι 4 ευρώ και περιλαμβάνει: μπλουζάκι t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, 1 σταθμό τροφοδοσίας νερού, πρώτες βοήθειες.

Ανώτατο όριο συμμετοχής για τον ημιμαραθώνιο είναι οι διακόσιες συμμετοχές, ενώ για το λαϊκό αγώνα οι τριακόσιες. Με το πέρας της διοργάνωσης θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες/αθλητές και κύπελλα στους τρείς πρώτους αθλητές άνδρες και γυναίκες, τόσο του ημιμαραθωνίου όσο και του λαϊκού αγώνα δρόμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου