ΣΤΙΒΟΣ

Κρατούν ψηλά τη σημαία της Νίκης

κρατούν-ψηλά-τη-σημαία-της-νίκης-437874

Πλούσιο σε μετάλλια και διακρίσεις ήταν το περασμένο τριήμερο για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, το οποίο συμμετείχε σε αγώνες τόσο στην Κατερίνη όσο και στην Χαλκίδα, κρατώντας ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, αποστολή της Νίκης Βόλου συμμετείχε την Παρασκευή 2 Ιουνίου στους αγώνες στίβου στην Κατερίνη «Δίια εν Ολύμπω 2017». Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα του ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης και οι αθλητές και οι αθλήτριες της Νίκης επέστρεψαν από την Κατερίνη με πρωτιές κι επιτυχίες.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν και κατέλαβαν:

Αλεξανδρίδου Δήμητρα

(1.000μ. 6η θέση)

Τάκη Κωνσταντίνα

(1.000μ. 5η θέση)

Ευθιμιοπούλου Ανδρονίκη

(1.000μ. 4η θέση)

Γκαράς Χρήστος

(300μ. εμπ. 1η θέση)

Μάνης Χάρης

(80μ. 1η θέση)

Την αποστολή συνόδευσαν το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Γιώργος Τάκης και ο προπονητής Απόστολος Βλαχάβας. Ο Έφορος και η διοικούσα επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες και τους εύχονται καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία τους.

Διακρίσεις και στην Χαλκίδα

Με μεγάλη συμμετοχή και «δυνατή» παρουσία συμμετείχε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και στους αγώνες στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης» και στα «Βραιμάκεια 2017», που διεξήχθησαν το Σάββατο 3 Ιουνίου στη Χαλκίδα. Οι αθλητές κι οι αθλήτριες της Νίκης Βόλου κατέγραψαν και σε αυτούς τους αγώνες εξαιρετικές επιδόσεις, ενόψει των Πανελλήνιων αγώνων. Συγκεκριμένα συμμετείχαν και κατέλαβαν:

Ανδρεάδης Κωνσταντίνος

(150μ. 18η θέση, 20’’04)

Παπαβασιλείου Αθανάσιος

(150μ. 24η θέση 21’’20)

Φιλατζικιώτη Ξανθίππη

(150μ. 14η θέση, 21’’14)

Σταματίου Μαρία

(150μ. 5η θέση, 19’’86)

Τσουκαλά Δήμητρα

(100μ. 2η θέση, 12’’46)

Φλώρου Έφη

(3000μ. 1η θέση, 10’’20)

Στασινός Αλκιβιάδης

(400μ. εμπ. 6η θέση, 61’’53)

Κόκκαλη Κατερίνα

(τριπλούν 2η θέση, 11.84)

Καραντάκος Δημήτρης

(τριπλούν 3η θέση, 12.75)

Ασημακόπουλος Σταμάτης

(τριπλούν 5η θέση, 12.25)

Την αποστολή συνόδευσαν, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέλιος Σταματίου, Δημήτρης Μπατζανός και οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Απόστολος Βλαχάβας. Ο έφορος και η διοικούσα επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες και τους εύχονται καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία τους.

Ευχές για καλή επιτυχία στις εξετάσεις

Η οικογένεια του στίβου της Νίκης Βόλου εύχεται ολόψυχα στις αθλήτριες Δήμητρα Τσουκαλά και Έφη Φλώρου καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Αθλήτριες που με συνέπεια κι αφοσίωση ανταποκρίθηκαν στην εκπαιδευτική και αθλητική προετοιμασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου