ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη στον ημιμαραθώνιο στις γυναίκες η 17χρόνη βολιώτισα Χριστίνα Κατζουράκη

πρώτη-στον-ημιμαραθώνιο-στις-γυναίκε-480904

H αθλήτρια που έκλεψε την παράσταση στα 21 χιλιόμετρα των γυναικών ήταν η μόλις 17 χρόνη Χριστίνα Κατζουράκη ( ανιψιά του παγκόσμιου πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Κεχαγιά Ανδρέα) καταφέρνοντας μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια να κόψη πρώτη το νήμα του τερματισμού στις γυναίκες.

Στην ίδια δριαδρομή των 21 χιλιομέτρων τερμάτισε και ο ο θείος της ο Κεχαγιάς που δεν έκρυβε την μεγάλη συγκίνησή του και χαρά για την 1η θέση της ανιψιά της.

Η Κατζουράκη που έχει βάλει στόχο να γίνει μεγάλη αθλήτρια στο άθλημα αντοχής και χρόνο με το χρόνο οι επιδόσεις όλο και βελτιώνονται. Να θυμήσουμε ότι η Κατζουράκη φέτος είχε πάρει και την πρώτη θέση στο Run Greece στην Λάρισα.

Διοργανωτής του 3ου ημιμαραθωνίου Βόλου και του 24ου δρόμου υγείας 5 χιλιομέτρων ήταν ο Α.Σ. ’’Δρομέας Υγείας’’ Βόλου το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ,η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ελληνική Ομοσπονδία ΕΟΛΣΜΑ-Υ. Ενώ επίσημος χορηγός του Κεχαγιά για φέτος που τον ενισχύει οικονομικά και αθλητικό εξοπλισμό σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει είναι η βολιώτικη εταιρεία φύλαξης T.S.P.G. SECOURITY του κ. Ανδρέα Βα’ι’σμένου με σταθερή αξία εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της φύλαξης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου