ΣΤΙΒΟΣ

Σε Βερολίνο και Λοτζ ο Φιλιππίδης

σε-βερολίνο-και-λοτζ-ο-φιλιππίδης-573123

Το Βερολίνο είναι ο επόμενος σταθμός του Κώστα Φιλιππίδη στη χειμερινή σεζόν. Ο Έλληνας πρωταθλητής, μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα αναχωρεί αύριο (Πέμπτη) για την γερμανική πρωτεύουσα, προκειμένου την Παρασκευή (10/2) να δώσει το παρών στο διεθνές μίτινγκ «Istaf indoor». Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της Ευρώπης με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών.

Ο Φιλιππίδης προέρχεται από το 5.71μ του Κλερμόν Φεράν, διοργάνωση στην οποία είχε πολύ καλά άλματα στα 5.78 μέτρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 έχει ως βασικό στόχο να συνεχίσει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν και να κυνηγήσει πλέον άλματα κοντά στα 5.80 μέτρα. Ο Φιλιππίδης την Κυριακή θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να αναχωρήσει ξανά την Τετάρτη (15/2) για να αγωνιστεί την επόμενη ημέρα στο μίτινγκ του Λοτζ (16/2).

Ο 30χρονος, με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει στη σεζόν, αλλά και την δυναμική του όλα αυτά τα χρόνια, αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (3-5/2).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου