ΣΤΙΒΟΣ

Κάλεσμα του τμήματος στίβου

κάλεσμα-του-τμήματος-στίβου-783557

Κάλεσμα για εγγραφές στο τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β απευθύνουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, ζητώντας επίσης την παρουσία και των παλαιών αθλητών ώστε να ενημερωθούν ενόψει της νέας χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Από το τμήμα στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι προπονήσεις καθώς και οι εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών. Ολοι οι παλιοί αθλητές και αθλήτριες καλούνται να περάσουν από το γυμναστήριο ανεξαρτήτως με ποιούς προπονητές γυμνάζονταν την προηγούμενη χρονιά και να μάθουν τον καινούργιο προπονητή τους. Ωρες προσέλευσης 4μ.μ. έως 6.30μ.μ. καθημερινά.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές Φ.Α, με ειδικότητα στίβου είναι άνθρωποι που αναδείχθηκαν μέσω του συλλόγου, τον σέβονται και τον αγαπούν και είναι αυτοί που θα αναλάβουν την εκγύμναση των αθλητών και αθλητριών του τμήματος, αλλά και την διάπλαση του χαρακτήρα τους. Αγαπητοί γονείς, εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στον πιο ιστορικό σύλλογο της περιοχής και σε έναν από εκείνους με τη μεγαλύτερη ιστορία και στη χώρα. Εμπιστευθείτε τα στο τμήμα στίβου του Γ.Σ. Βόλου.

Οι συνεργάτες – καθηγητές Φυσικής Αγωγής, που αναλαμβάνουν την προπόνηση παλαιών και νέων αθλητών του τμήματος είναι οι:

Γιάννης Κουτσοφλίνης: Αλματα. Πρώην Υπεύθυνος Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ, Ομοσπονδιακός προπονητής, Προπονητής Εθνικών ομάδων Π/Κ. Έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδας , στην μακρόχρονη καριέρα του, με συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές. Αθλήτριες του έχουν πετύχει 14 πανελλήνια ρεκόρ.

Χρήστος Λιακάς: Δρόμοι. Πρωταθλητής Ελλάδας του συλλόγου, στο άλμα τριπλούν. Στο παρελθόν έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές στον σύλλογο. Επανήλθε φέτος στο σπίτι του μετά από ολιγοετή απουσία.

Ουρανία Σιδηροπούλου: Ρίψεις. Αθλήτρια παλαιά του συλλόγου, μέλος της Εθνικής Ομάδος Κορασίδων στο άλμα σε μήκος. Σαν καθηγήτρια Φ.Α με ειδικότητα τον στίβο εξειδικεύεται στις ρίψεις, όπου πολλοί αθλητές της αναδείχθηκαν σε υψηλό επίπεδο. Αρκετοί έχουν κερδίσει πανελλήνιους αγώνες.

Ματίνα Λίντζου: Πτυχιούχος καθηγήτρια Φ.Α. με ειδικότητα στίβου. Αθλήτρια των αλμάτων και των συνθέτων αγωνισμάτων του συλλόγου ,στο παρελθόν, ασχολείται σήμερα με το δύσκολο κομμάτι της προπονητικής μικρών ηλικιών, τροφοδοτώντας τις αγωνιστικές ομάδες του τμήματος. Εχει πείρα 10 ετών είναι η πιο εξειδικευμένη, στην προπόνηση μικρών αθλητών και αθλητριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, Ιωλκού 108-Αχιλλοπούλου ή τηλεφωνείστε στο 24210-40703 μετά τις 4μ.μ.».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου