ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκιάθο ο πρώτος αριθμός του λαϊκού

στη-σκιάθο-ο-πρώτος-αριθμός-του-λαϊκού-767069

Ο τυχερός λαχνός που κερδίζει 752.200 ευρώ αγοράστηκε από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Κώστα Καλαμποκά

Η θεά τύχη «χαμογέλασε» στη Σκιάθο στον άγνωστο μέχρι στιγμής που κέρδισε τον πρώτο αριθμό του λαϊκού λαχείου και το ποσό των 752.200 ευρώ στην κλήρωση της περασμένης Τρίτης.

Ο άγνωστος τυχερός αγόρασε το λαχείο από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στη Σκιάθο ο Κώστας Καλαμποκάς και συμπληρώνει αισίως δύο χρόνια λειτουργίας. Το καλό νέο διαδόθηκε αστραπιαία στο νησί και όλοι διερωτώνται, όπως είναι φυσικό, για την ταυτότητα του ανθρώπου που ευνοήθηκε τόσο απλόχερα από ένα νεύμα της τύχης. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ακόμη τυχεροί είχαν αναδειχθεί πέρυσι από το ίδιο πρακτορείο, κερδίζοντας από 10.000 ευρώ έκαστος, στο σκρατς.

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον πρώτο αριθμό του λαϊκού λαχείου αναρτήθηκε στο facebook από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου και όπως είναι φυσικό προκάλεσε σχόλια θαυμασμού από τους χρήστες του διαδικτύου. Ο μεγάλος τυχερός, πάντως, της κλήρωσης της περασμένης Τρίτης δεν έχει κάνει γνωστή ακόμη την ταυτότητά του, ενώ οι συζητήσεις στο νησί συνεχίζονται, καθώς το ποσό που κέρδισε ο κάτοχος του πρώτου αριθμού είναι πέραν κάθε προσδοκίας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου