ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συναντήσεις για την προώθηση του τουρισμού στην Αλόννησο

συναντήσεις-για-την-προώθηση-του-τουρ-791357

Συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι επαφές της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κικής Αναγνώστου, με εκπροσώπους φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την προώθηση του τουρισμού.

Η κα Αναγνώστου συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με τον υπεύθυνο της εταιρίας Zesti,Δημήτρη Μαλαματένιο, με τον οποίο είχε συναντήσεις και το προηγούμενο διάστημα, με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Αλοννήσου στην πλατφόρμα της εταιρίας μέσω της εφαρμογής Alonissosγια κινητά. Η συμμετοχή του Δήμου Αλοννήσου στην εν λόγω εφαρμογή εγκρίθηκε πρόσφατα από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, έπειτα από πρόταση της Προέδρου.

Στη συνέχεια, η κα Αναγνώστου συναντήθηκε με εκπροσώπους τουριστικών και εκπαιδευτικών φορέων από την Ιταλία, οι οποίοι κατέθεσαν προτάσεις για την ανάπτυξη ενός project που αφορά τον εκπαιδευτικό τουρισμό και τη συνεργασία του Δήμου Αλοννήσου με Δήμους και φορείς της γειτονικής χώρας.

Τέλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου είχε συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Ιωαννίνων, Νίκο Γκόλα, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές. Στη συνάντηση οι αρμόδιοι τουρισμού των δύο Δήμων αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα της αρμοδιότητας τους και συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο Δήμων στον τομέα του τουρισμού και των εκπαιδευτικών εκδρομών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου