ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο νησί του Παπαδιαμάντη Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

στο-νησί-του-παπαδιαμάντη-χάρι-και-μέγ-821156

Η προσγείωση του lear jet των Rolling Stones με το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος στο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», σήμανε συναγερμό χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ηλία Παπαδημητρίου για το ΑΠΕ, το πολυτελές αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, και ένα mini bus με μαύρα τζάμια έλαβε την εντολή να προσεγγίσει το αεροσκάφος, να επιβιβασθούν σε αυτό 7 άτομα χωρίς περισσότερες διαδικασίες και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι. Εκεί τη συντροφιά περίμενε εντυπωσιακό σκάφος που εδώ και 5 ημέρες έχει καταπλεύσει στο νησί. Πρόκειται για το περίφημο σκάφος «Εos» με το αρχαιοελληνικό όνομα και τα χαρακτηριστικά τρία κατάρτια, που λέγεται ότι ανήκει στον νεόνυμφο πρίγκιπα Χάρι των Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σκιάθο, μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος, το mini bus συνέχισε με κατεύθυνση τις Κουκουναριές, όπου δείπνησαν στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου «Σκιάθος Παλλάς».

Λέγεται ότι κάποιοι στο νησί κατάφεραν να διακρίνουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση από το Λιμεναρχείο της Σκιάθου ή κάποια άλλη επίσημη πηγή.

Πάντως η Σκιάθος και οι Σποράδες ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του πατέρα του, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα Πάρκερ, δούκισσα της Κορνουάλης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο lear jet των Rolling Stones μπορεί να επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος και κατευθύνθηκε προς τις Κουκουναριές, όπου λέγεται ότι δείπνησε στο εστιατόριο του «Σκιάθος Παλλάς», με προορισμό στη συνέχεια το αγαπημένο του Πήλιο στην περιοχή του Χόρτου.

Άλλες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι το αεροσκάφος με το σήμα των Rolling Stones ναυλώθηκε από βαθύπλουτο Βρετανό επιχειρηματία, που μετέφερε τον ίδιο και την παρέα του στη Σκιάθο, και αφού δείπνησαν, μεταφέρθηκαν με ταχύπλοο σε πολυτελή βίλλα στο ανατολικό Πήλιο, απέναντι από τη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου