ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Αλόννησος σε τουριστική έκθεση στην Κύπρο

η-αλόννησος-σε-τουριστική-έκθεση-στην-36780

Το παρόν στην Κυπριακή αγορά έδωσε για πρώτη φορά φέτος η Αλόννησος με τη συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018.

Η συγκεκριμένη έκθεση διοργανώθηκε για 21η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ΚύπρουACTA το τριήμερο 20-22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που διοργανώνονται στην Κύπρο, καθώς προσελκύει πάνω από 6.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ φέτος η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα.

Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετείχε στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας με εκπρόσωπο την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κική Αναγνώστου.

Η κα Αναγνώστου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή στην έκθεση αυτή καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, ‘‘η προσέλευση του κόσμου και τις τρεις ημέρες της έκθεσης ήταν μεγάλη, ενώ το ενδιαφέρον των επισκεπτών υπήρξε έντονο τόσο για το νησί μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Χαρακτηριστικό αυτού υπήρξε η μεγάλη ζήτηση των ενημερωτικών φυλλαδίων και η εξάντληση τους την τελευταία ημέρα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε έκθεση. Η Κύπρος αποτελεί για μας μία από τις αγορές στόχους, καθώς πέρα από τις απευθείας πτήσεις με το αεροδρόμιο της Σκιάθου υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο της σύνδεσης και με το αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Μία πρώτη προσέγγιση λοιπόν υπήρξε η συμμετοχή μας στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018, όπου πέρα από την ενημέρωση των επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν και επαφές για την περαιτέρω προβολή του νησιού μας στη Μεγαλόνησο’’.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου