ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκπτωση 50% στα ναύλα αναπληρωτών για το Πάσχα

εκπτωση-50-στα-ναύλα-αναπληρωτών-για-το-66317

Εκπτωση 50% στα εισιτήρια καθώς και στα ναύλα των ΙΧ και δικύκλων τους θα μπορούν να λάβουν οι αναπληρωτές καθηγητές και δάσκαλοι που υπηρετούν στα νησιά των Βορείων Σποράδων, αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας, από αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 15 Απριλίου.

Αυτό αποφασίστηκε με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, και μετά από συνεργασία που είχε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ανάμεσα στις ακτοπλοϊκές εταιρείες που συμμετέχουν στη δράση είναι η Hellenic Seaways, στην οποία ανήκει το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρες Σκιάθος», που εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της έκπτωσης είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα βεβαιώνεται: το σχολείο που υπηρετούν, το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι καθώς και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου