ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δηλώσεις ΟΣΔΕ στα νησιά των Σποράδων

δηλώσεις-οσδε-στα-νησιά-των-σποράδων-78829

Οι παραγωγοί των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) θα εξυπηρετηθούν από το περιοδεύον συνεργείο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα και στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Σκόπελος (το συνεργείο θα στεγαστεί σε χώρο που θα μας διατεθεί): 17,18,19,20,21/3/2018
  • Γλώσσα (το συνεργείο θα στεγαστεί σε χώρο που θα μας διατεθεί): 22,23/3/2018
  • Κλήμα: (το συνεργείο θα στεγαστεί σε χώρο που θα μας διατεθεί): 24,/3/2018
  • Αλόννησος (το συνεργείο θα στεγαστεί σε χώρο που θα μας διατεθεί): 26,27,28/3/2018
  • Σκιάθος (το συνεργείο θα στεγαστεί σε χώρο που θα μας διατεθεί): 30,31/3 και 1,2,3,4/4/2018

Οι μεταβιβάσεις των παραγωγών θα γίνονται στο περιοδεύον συνεργείο. Με την περάτωση της μεταβίβασης θα υποβάλλεται η δήλωση ΟΣΔΕ 2018. Οι παραγωγοί πρέπει να είναι ενήμεροι και να έχουν μαζί τους όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να μην ταλαιπωρηθούν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για όσους υπέβαλαν ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου) το 2017 είναι:

Κωδικοί Taxisnet από τον λογιστή ή κωδικός υποβολής για Πύλη, ΑΦΜ, Ε-mail, Κινητό, ΑΤΑΚ για όλα τα ενοικιαζόμενα αγροτεμάχια (αναγράφονται στο Ε9 των ιδιοκτητών), αντίγραφο Ε9 για τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια (το πιο πρόσφατο μηχανογραφημένο από Taxisnet).

Προαιρετικά: Συντεταγμένες με υπογραφή και σφραγίδα τοπογράφου ή τοπογραφικά με συντεταγμένες (για όσα αγροτεμάχια δεν έχουν ήδη υποβληθεί).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για όσους υποβάλλουν ΟΣΔΕ για πρώτη φορά είναι: Κωδικοί Taxisnet από το λογιστή ή εναλλακτικά κωδικός υποβολής για Πύλη, αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος (για όσους δεν έχουν αντίγραφο βεβαίωσης απόδοσης ΑΦΜ), αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου, έντυπο που αναγράφεται ο ΑΜΚΑ, Ε-mail, κινητό, αντίγραφο βιβλιαρίου τραπέζης, αντίγραφο βιβλιαρίου ΟΓΑ (σε όσους υπάρχει), αντίγραφο Ε9 για τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια (το πιο πρόσφατο μηχανογραφημένο από Taxisnet), αντίγραφο ενοικιαστηρίων όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη καθώς και ο ΑΤΑΚ του κάθε αγροτεμαχίου (αναγράφεται στο Ε9 των ιδιοκτητών). Επίσης συντεταγμένες με υπογραφή και σφραγίδα τοπογράφου ή τοπογραφικά με συντεταγμένες για όλα τα αγροτεμάχια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου