ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γενναιόδωρη βοήθεια σε απόρους της Σκιάθου

γενναιόδωρη-βοήθεια-σε-απόρους-της-σκ-192696

Σημαντική είναι η προσφορά ανθρώπων με περίσσευμα ψυχής, οι οποίοι έχουν κατ’ επανάληψη στηρίξει δράσεις και πρωτοβουλίες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος»

Από την ίδρυσή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», για τη δράση του έχει στηριχθεί στις χορηγίες των μελών και των φίλων του, χωρίς την πολύτιμη και γενναιόδωρη προσφορά των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη των στόχων του.

Είναι πολλές οι φορές που η υποστήριξη έρχεται συστηματικά από τους ίδιους τουςευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα του Συλλόγου. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, επίτιμο μέλος του συλλόγου.

Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει σημαντικές δράσεις του Συλλόγου, όπως η δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στον Δήμο Σκιάθου, η διοργάνωση συμποσίου με την Εθνική Λυρική Σκηνή, η επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θεάτρου του Δήμου Σκιάθου, η δωρεά γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, σε περισσότερες από 80 οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την υγεία τους, με ποιο πρόσφατη την κάλυψη τριών απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, ανήλικου μέλους άπορης οικογένειες που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, με πιο πρόσφατη αυτή του τρέχοντος μηνός, 4.750 λίτρων, για τις ανάγκες, εκκλησιαστικών, υπηρεσιών, δημοτικών και σχολικών κτηρίων.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του, και φέτος εξασφάλισε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος», συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, τον κ. Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου