ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ξεκινά διανομή τροφίμων και στη Σκόπελο

ξεκινά-διανομή-τροφίμων-και-στη-σκόπε-259961

Ξεκινά η διανομή τροφίμων, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους) και στη Σκόπελο. Χθες από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, που είναι επικεφαλής της σύμπραξης για τους δήμους της Μαγνησίας, συσκευάστηκαν τα είδη και στάλθηκαν στη Σκόπελο. Οι 35 δικαιούχοι του νησιού αναμένεται να πάρουν σήμερα κιόλας τα είδη που δικαιούνται.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Νατάσσα Μορφογιάννη, θα ακολουθήσει η αποστολή αντίστοιχων πακέτων σε Σκιάθο, Αλόννησο, Ρήγα Φεραίο, Αλμυρό και στους δύο δήμους του Πηλίου.

Στον Βόλο συνεχίζεται κανονικά η διανομή τροφίμων, απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, περίπου 2.556 οικογένειες στον Βόλο, δηλαδή 10.259 ωφελούμενοι. Η διαδικασία κυλά ομαλά και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Καθημερινά εξυπηρετούνται περί τα 200 άτομα, τα οποία ειδοποιούνται τηλεφωνικώς έως και δύο ημέρες νωρίτερα για να παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται.

Στον χώρο πίσω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει στηθεί πάγκος με τις λίστες των δικαιούχων σε καθημερινή βάση. Η διανομή γίνεται από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν τρόφιμα όπως κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, γάλα, δημητριακά, παιδικές κρέμες, είδη προσωπικής υγιεινής, κρεμοσάπουνα, σαμπουάν, μωρομάντιλα κ.ά.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου