ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παρεμβάσεις συντήρησης του οδικού δικτύου Σκιάθου

παρεμβάσεις-συντήρησης-του-οδικού-δι-309813

Σημαντικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας, με σκοπό την οδική ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιεί καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί μεταξύ άλλων η συντήρηση κατακόρυφης σήμανσης της Επαρχιακής Οδού Σκιάθου-Κουκουναριές, ενημερώνει με ανακοίνωσή της, και η αντικατάσταση των φθαρμένων πινακίδων με καινούριες, για τη διευκόλυνση όσων διέρχονται από τη συγκεκριμένη οδό, με την τοποθέτηση περισσότερων από εξήντα (60) πινακίδων.

Τα υλικά και η τοποθέτηση έγιναν βάσει όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία (ΕΤΕΠ, ΟΜΟΕ, ΚΟΚ).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έχει πραγματοποιήσει εργασίες ασφαλτικών σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου, καθαρισμό ρείθρων, κοπή χόρτων, συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού Μαγνησίας, με μοναδικό σκοπό την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών.

«Συνεχίζουμε τη σημαντική προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με έργα και παρεμβάσεις ουσίας, ώστε με κάθε τρόπο να θωρακιστεί η οδική ασφάλεια των οδηγών, τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας», είπε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη. «Βασικός στόχος μας είναι να συντηρήσουμε και να διασφαλίσουμε την καλή κατάσταση των οδικών τμημάτων τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά μας και έχουμε την ευθύνη της συντήρησής τους», πρόσθεσε η ίδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου