ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πόλος έλξης οι Σποράδες για πολιτικούς και άλλους επώνυμους

πόλος-έλξης-οι-σποράδες-για-πολιτικού-353889

Στη Σκόπελο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος – Στη Σκιάθο ο πρώην υπουργός Ε. Βενιζέλος

Πόλος έλξης για γνωστά ονόματα του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, της ενημέρωσης αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού βίου, είναι το νησί του Παπαδιαμάντη και γενικότερα οι Σποράδες, τις οποίες επέλεξαν αρκετοί διάσημοι για τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ειδικότερα, στη Σκόπελο βρισκόταν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο για καλοκαιρινές διακοπές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ στη Σκόπελο απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές και η Βολιώτισσα βουλευτής του Γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος Μαριέττα Καραμανλή.

Εξάλλου, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, τις τελευταίες μέρες εθεάθη μετά τη Σκόπελο στη Σκιάθο, απολαμβάνοντας τις διακοπές του στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού.

Ακόμη, ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επέλεξε τη Σκιάθο για οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας ένα διάλειμμα στις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Στη λίστα των διασήμων που επέλεξαν το νησί του Παπαδιαμάντη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σημειώνεται επίσης πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος του «Survivor», η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου και βέβαια ο θρυλικός Ντάνος, ο νικητής του «Survivor», ο οποίος διανύει περίοδο διακοπών στο αγαπημένο του νησί, που είναι, ως γνωστόν, ο τόπος καταγωγής του.

Το κεφάλαιο διάσημες αφίξεις παραμένει, στο μεταξύ, ανοιχτό για τα νησιά των Βορείων Σποράδων μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης και για άλλους γνωστούς επισκέπτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου