ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Εμείς τηρούμε απαρέγκλιτα τα όσα προβλέπει η νομοθεσία»

εμείς-τηρούμε-απαρέγκλιτα-τα-όσα-προ-379182

Τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου Δημ. Πρεβεζάνος στο ΔΣ, σχολιάζοντας δημόσια επιστολή του Στ. Ορφανού ως εκπροσώπου του Bananistas

Των ενεργειών στις οποίες προέβησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σκιάθου υπεραμύνθηκε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Πρεβεζάνος στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, όπου συζητήθηκε το θέμα του γνωστού Beach Bar Bananistas.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον νόμο και αυτό κάναμε. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε κριτική και επίθεση για αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πρεβεζάνος μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε η δημοτική αρχή μέσω δημόσιας επιστολής που υπέγραφε ο Στ. Ορφανός ως εκπρόσωπος του Bananistas.

Ο δήμαρχος Σκιάθου δεν έκρυψε επίσης την ενόχλησή του για το λεκτικό ύφος της κριτικής που δέχτηκε η δημοτική αρχή για την απόφασή της και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.

«Δεν είναι δυνατόν να μας αποκαλούν αυτοδιοικητικά σαπρόφυτα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πρεβεζάνος απαντώντας στην επιστολή που δημοσιοποίησαν οι εκπρόσωποι του Bananistas. «Ούτε να αποκαλούν γιδοβοσκούς τους επενδυτές που ήρθαν στο νησί μας», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Σκιάθου.

Υπογράμμισε επίσης πως ο δήμος θα συνεχίζει να υπερασπίζεται το δίκαιο και τα όσα προβλέπει η νομοθεσία λέγοντας: «Αν νομίζουν κάποιοι πως επειδή ήρθαν στο νησί μπορούν να κάνουν κουμάντο αγνοώντας τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Ο κ. Πρεβεζάνος υποστήριξε επίσης πως επρόκειτο για την 5η κατά σειρά απόφαση δημάρχου για να μπει λουκέτο, αφού όλες οι προηγούμενες παραβιάστηκαν, σύμφωνα με τον ίδιο, και έκανε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο, πως για το θέμα της μη τήρησης των προηγούμενων δημαρχιακών αποφάσεων, ήταν ενήμερη και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου, η οποία φέρεται να διαμήνυσε πως θα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα η νομοθεσία περί κλεισίματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου