ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Camping Κουκουναριές: Επιστροφή στον… παράδεισο

camping-κουκουναριές-επιστροφή-στον-παράδ-392343

Κάποτε αποτελούσε αγαπημένο τρόπο διακοπών για πιο… ελεύθερα πνεύματα. Πλέον το κάμπινγκ είναι συνυφασμένο με τις καλοκαιρινές διακοπές των νέων, και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης ακόμη και για ολόκληρες οικογένειες, που παρά την οικονομική στενότητα που βιώνουν δεν θέλουν να χάσουν τις ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές ξεκούρασης, από τους ρυθμούς της σκληρής καθημερινότητας.

Το κάμπινγκ αποτελεί πλέον συνειδητή επιλογή για ανθρώπους κάθε ηλικίας και για κάθε βαλάντιο. Ακόμη και οι μη μυημένοι στη διαβίωση στην ύπαιθρο, μπορούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα οργανωμένα κάμπινγκ που προσφέρουν ανέσεις και κάνουν τη διαμονή απολαυστική.

Στο camping Κουκουναριές στη Σκιάθο, η διαμονή ισοδυναμεί με… επιστροφή στον παράδεισο.

Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από τη φημισμένη και πολυβραβευμένη παραλία των Κουκουναριών, ανάμεσα από καταπράσινα ψηλά δέντρα, βρίσκεται το κάμπινγκ – «παράδεισος».

Είναι αδειοδοτημένο και λειτουργεί με βάση τις προδιαγραφές του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υπόσχεται να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Το κάμπινγκ Κουκουναριές, λειτουργεί από το 1989 και αποτελεί ένα από τα καλύτερα οργανωμένα κάμπινγκ στη χώρα. Η ονειρική του τοποθεσία, λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει από ένα απλό μπάνιο μέχρι και θαλάσσια σπορ, ανάμεσα στο πυκνό πράσινο που κατεβαίνει μέχρι εκεί που σκάει το κύμα, η εύκολη πρόσβαση και οι ανέσεις που προσφέρει είναι τα στοιχεία εκείνα που κρατούν τον χώρο κάθε χρόνο ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών.

Όσοι αναζητούν φθηνές διακοπές στη φύση, χωρίς όμως να χάνουν την άνεσή τους, θα βρουν στο κάμπινγκ Κουκουναριές, πεντακάθαρες τουαλέτες, ντους με ζεστό νερό όλο το 24ωρο, ακόμη και πλυντήρια ή μαρμάρινες σκάφες με ζεστό νερό για να πλένετε τα ρούχα σας.

Ο χώρος επίσης διαθέτει καφέ, εστιατόριο, μπαρ και μίνι μάρκετ, και τραπεζοκαθίσματα σε όλο το χώρο.

Ακόμη κι αν δεν έχετε οι ίδιοι σκηνές μπορείτε να νοικιάσετε εκεί. Οι τιμές παραμένουν σταθερές τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας οικονομικές χωρίς εκπτώσεις όμως διακοπές σε όποιον επιλέξει να στήσει τη σκηνή του στον οργανωμένο χώρο κάμπινγκ στις Κουκουναριές. Τι περιμένετε λοιπόν; Η fullseason έχει ήδη ξεκινήσει…

Πληροφορίες: http://campingkoukounariesskiathos.gr, τηλ. 24270 49250

Εχετε αϋπνία; Κάντε κάμπινγκ!

Αμερικανοί επιστήμονες προτείνουν μια απλή λύση σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τον ύπνο τους: κάμπινγκ στην ύπαιθρο έστω για ένα σαββατοκύριακο. Η μείωση της αϋπνίας και η παραμονή στη φύση θα βοηθήσουν γενικότερα την υγεία. Μετά από λίγες βραδιές μακριά από το τεχνητό φως, ο άνθρωπος κοιμάται νωρίτερα από ό,τι στην πόλη, καθώς αναπροσαρμόζεται το βιολογικό (κιρκαδιανό) ρολόι του, το οποίο έχει «ξεκουρδιστεί» στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Η αιτία είναι κυρίως ότι οι άνθρωποι έχουν τελείως αποσυγχρονιστεί σε σχέση με τον φυσικό κύκλο του φωτός (Ανατολή-Δύση).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου