ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» στη Σκόπελο

παιδιά-της-κιβωτού-του-κόσμου-στη-σκ-392436

Πρωτοβουλία ευαισθησίας υλοποιήθηκε στη Σκόπελο, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι προάγει την κοινωνική προσφορά.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου προσκάλεσε στο νησί παιδάκια από την «Κιβωτό του Κόσμου» (μη κυβερνητική οργάνωση) για το διάστημα από 8 έως 12 Ιουλίου. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού.

Κατά την παραμονή τους στη Σκόπελο οργανώθηκαν μπάνια στη θάλασσα, συναντήσεις και παιχνίδια με προσκόπους, βόλτες με καραβάκια, καθώς και βόλτες στο χωριό με κεράσματα λουκουμάδων, γνωριμία με παραδοσιακά εδέσματα της Σκοπέλου, προβολή της ταινίας «Mamma Mia», με αποκορύφωμα την αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Λουτράκι.

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με πολλές δράσεις στο καταπράσινο νησί της Σκοπέλου, εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες τους με ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου