ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Είμαστε όλοι περήφανοι»…

είμαστε-όλοι-περήφανοι-403522

Με ξέφρενους πανηγυρισμούς που έκαναν τη νύχτα – μέρα γιόρτασαν οι Σκιαθίτες την μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, του δικού τους παιδιού, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δηλώνοντας υπερήφανοι για τον θριαμβευτή του «Survivor».

Η στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του νικητή συνοδεύτηκε από εκφράσεις άκρατου ενθουσιασμού στη Σκιάθο, όπως, άλλωστε και τον χώρο που διεξήχθη ο μεγάλος τελικός, ενώ όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ άνθρωπος που βρέθηκε στο άλσος Βεΐκου, το πλήθος του κόσμου και οι εκδηλώσεις θαυμασμού, αποτέλεσαν έκπληξη για τον ήρωα του«Survivor» , καθώς δεν περίμενε ότι υπάρχει τόσο μεγάλη απήχηση.

Αγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πότε θα επιστρέψει στο νησί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά οι συντοπίτες του τον περιμένουν μετά βαΐων και κλάδων, για να γιορτάσουν τα επινίκια.

Ο ήρωας και μεγάλος νικητής του «Survivor» είναι πλέον το ίνδαλμα πολλών νέων παιδιών και εφήβων, που επισκέπτονται κατά κύματα τη Σκιάθο, προκειμένου να τον δουν από κοντά και να του μιλήσουν. Όπως εκτιμούν, μάλιστα, επαγγελματίες του νησιού, η Σκιάθος έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την μεγάλη, και από πολλούς αναμενόμενη, νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, γεγονός που θα δώσει ώθηση και στο πεδίο του τουρισμού.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, Μανώλης Κανταράκιας, «όλο το νησί μιλάει για το Γιώργο Αγγελόπουλο. Πολλοί νέοι επισκέπτες ζητούν να τον γνωρίσουν και δηλώνουν ότι θα ξαναέρθουν μόλις επιστρέψει στο νησί. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την νίκη του, γιατί είναι δικό μας παιδί».

Την μεγάλη ικανοποίησή του εξέφρασε παράλληλα ο αντιδήμαρχος Σκιάθου, Κώστας Γιαννίτσης, ο οποίος ανέφερε ότι «είναι πολύ θετική για την εικόνα του νησιού, η πολύ μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι διότι κέρδισε τελικά, μετά από τον μεγάλο αγώνα που έκανε και τον παρακολουθούμε όλο τον χειμώνα, και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Περιμένουμε να έρθει στο νησί, και να μας μιλήσει για την εμπειρία του».

Ο επιχειρηματίας Νίκος Χαλκιάς, φίλος του Ντάνου, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια, είναι καλό κι ευγενικό παιδί, άνθρωπος της προσφοράς και ήμουν βέβαιος ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι για την νίκη του».

Νικητής και τροπαιοφόρος

Αποδέκτης εκδηλώσεων άκρατου θαυμασμού έγινε, στο μεταξύ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μετά την ανακοίνωση του νικητήριου αποτελέσματος, είπε, απευθυνόμενος στον κόσμο: «Το μόνο που μπορώ να πω σε όλους είναι να έχετε υγεία και να σας ευλογεί ο Θεός που μου δώσατε αυτή τη μαγική στιγμή που θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να πετύχετε όλοι σας τα όνειρά σας και όσοι έχετε παιδιά, να απολαύσετε στιγμές σαν τη δική μου σήμερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την παραγωγή και όλον τον κόσμο. Μα πάνω από όλα εσάς. Γιατί εσείς μου χαρίσατε αυτό (το κύπελλο) το οποίο δεν θα το ξεχάσω. Και να ξέρετε ότι η πόρτα του σπιτιού μου στη Σκιάθο είναι διάπλατη ανοιχτή. Δεν κάνω πλάκα. Με το καλό να έρθετε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Και εγώ και η οικογένειά μου».

Τον παλμό, τη συγκίνηση και το δυνατό καρδιοχτύπι του κόσμου αλλά και του ίδιου του Ντάνου, βίωσαν οι επιστήθιοι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς του, που βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Διολέττας, επιστήθιος φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, το συναίσθημα που βίωσαν όλοι μετά την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή, ήταν ανακούφιση και χαρά, ενώνοντας τον ενθουσιασμό τους με τον τροπαιοφόρο του «Survivor», ο οποίος αγωνιούσε για το αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Ντάνος ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2004 ως το 2010, φορώντας τη φανέλα τριών διαφορετικών ομάδων. Του Ολυμπιακού Βόλου σε ηλικία 22 ετών, της Ρόδου και του Εθνικού Αστέρα. Παράλληλα, τα καλοκαίρια διδάσκει σκι σε τουρίστες και ντόπιους που επισκέπτονται την παραλία της Αγίας Ελένης. Τον χειμώνα καταπιάνεται με το kick boxing και το ταε κβο ντό.

Ο Σκιαθίτης αμυντικός μέτρησε 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε και πέντε τέρματα (3 με σουτ και 2 με κεφαλιά). Είδε 23 φορές την κίτρινη κάρτα και μόλις μία την κόκκινη!

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε το περιβραχιόνιο σε ένα φιλικό του Εθνικού Αστέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 17 Αυγούστου του 2008!

Το πιο σημαντικό γκολ που πανηγύρισε ήταν στις 25 Φεβρουαρίου του 2007, όταν με την ερυθρόλευκη φανέλα βρήκε δίχτυα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) ισοφαρίζοντας στο 58’ το γκολ του Ηλία Μιχαλόπουλου.

Στην Καισαιριανή, ο πασίγνωστος, πλέον, Ντάνος είχε προπονητή τον Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2010 ως ποδοσφαιριστής της Ρόδου και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου στον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη…

Σε ερασιτεχνικό επίπεδο αγωνίστηκε και στην ομάδα της γενέτειράς του, τον ΑΟ Σκιάθου, έχοντας ως προπονητές τους Νίκο Σταμέλο και Κώστα Γραμματικό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου