ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κερτ Ράσσελ και Γκόλντυ Χόουν συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σκιάθο

κερτ-ράσσελ-και-γκόλντυ-χόουν-συνεχίζ-415299

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σκιάθο, συνεχίζει να απολαμβάνει το διάσημο χολλυγουντιανό ζευγάρι Κερτ Ράσσελ και Γκόλντυ Χόουν, που καθημερινά κάνουν τις βόλτες τους στο νησί, κολυμπούν στα καταγάλανα νερά της Σκιάθου και επισκέπτονται γνωστές και μη παραλίες του υπέροχου νησιού.

Το διάσημο ζευγάρι σήμερα επισκέφθηκε με φουσκωτό σκάφος την πιο κοσμική παραλία του νησιού, την Αγία Ελένη και με εξαιρετική διακριτικότητα απόλαυσε το ποτό στο beach bar, ακούγοντας χαλαρή μουσική και θαύμασε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Χαλαρός ο Κερτ Ράσσελ, φορώντας μια σκούρα βερμούδα, έφτασε στην παραλία της Αγίας Ελένης, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, παρέα με φίλο του που έχει το φουσκωτό και όπως ο κάθε ένας που κάνει τις διακοπές του απολάμβανε τις στιγμές.

Η Γκόλντυ Χόουν και ο Κέρτ Ράσσελ χθες κολύμπησαν στην μαγευτική παραλία “Μαραθα”, μπροστά από το πολυτελές και εμβληματικό ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς» και απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα.

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Σκιάθο τις τελευταίες 10 ημέρες και δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές και λάτρεις του νησιού και ακολουθούν βιώματα και ρυθμούς των ντόπιων, ενσωματωμένοι πλέον στην καθημερινότητα των απλών κατοίκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου