ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απόπειρα βιασμού 30χρονης στη Σκιάθο

απόπειρα-βιασμού-30χρονης-στη-σκιάθο-417368

Στιγμές τρόμου και φρίκης για εργαζόμενη στη Σκιάθο ηλικίας περίπου 30ετών και μάλιστα κατά τη διάρκεια της μέρας, ώρα πρωινή. Η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, ενώ άγνωστος άνδρας της επιτιθόταν με σκοπό να τη βιάσει.

Το περιστατικό συνέβη χθες γύρω στις 10 το πρωί σε στενό δρομάκι απέναντι από το Κέντρο Υγείας. Ήταν η ώρα που η εργαζόμενη επέστρεφε από το μπάνιο στην παραλία Κοχύλι με σκοπό να πάει στο δωμάτιό της.

Ήταν μόνη, ενώ λόγω της ώρας (καθώς ήταν νωρίς το πρωί), δεν υπήρχε κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας την προσπέρασε και αίφνης έκανε αναστροφή και τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο.

Η 30χρονη αιφνιδιάστηκε. Από τον τρόμο και τον πανικό έπεσε στο έδαφος, ενώ εκείνος συνέχιζε να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.

Όλα έγινα σε δευτερόλεπτα. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα αντιστεκόταν με όλες τις δυνάμεις. Καλούσε σε βοήθεια, ενώ προσπαθούσε να απωθήσει τον άγνωστο άνδρα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αντιληπτό από τις φωνές, καθώς κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια για να δει τι συμβαίνει. Η Αγία Τριάδα, η συνοικία στην οποία έγινε η επίθεση, είναι πυκνοκατοικημένη.

Ωστόσο, η παραλία όπου πήγε η 30χρονη για μπάνιο ήταν έρημη καθώς δεν είναι οργανωμένη, ενώ ήταν νωρίς ακόμη το πρωί.

Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει», πιστεύοντας ότι θα έθετε σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του ανενόχλητος.

Προφανώς παρακολουθούσε την 30χρονη, και όταν εκείνη πήρε το στενό δρομάκι της επιστροφής, τότε αποφάσισε να την ακινητοποιήσει.

Ο κόσμος όμως στα μπαλκόνια τον φόβισε. Η γυναίκα αντιστεκόταν σθεναρά. Όσο αιφνίδια παρουσιάστηκε ο άνδρας στη γυναίκα, τόσο γρήγορα εξαφανίστηκε.

Η 30χρονη βρισκόταν ακόμη πεσμένη στον δρόμο όσο εκείνος απομακρυνόταν, και προσπαθούσε να μαζέψει τα συντρίμμια της.

Κάλεσε άμεσα σε βοήθεια τον αρραβωνιαστικό της. Αναστατωμένη απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας.

Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πονούσε και ο αυχένας της. Οι γιατροί προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, θέλοντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Με σκόρπια λόγια απαντούσε.

Ήταν τόσο αιφνιδιασμένη από την επίθεση και τρομοκρατημένη, που δεν θυμόταν τα χαρακτηριστικά του άγνωστου άνδρα.

Στο Κέντρο Υγείας απευθύνθηκε και ο αρραβωνιαστικός της, συγκλονισμένος από το βίαιο περιστατικό.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου όπου υπήρξε ενημέρωση για τον τραυματισμό. Ωστόσο, η 30χρονη μέχρι και νωρίς το απόγευμα δεν είχε πάει να καταθέσει.

Οι κάτοικοι του νησιού ενημερώθηκαν σοκαρισμένοι από στόμα σε στόμα τις λεπτομέρειες της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι έλεγαν ότι στη συγκεκριμένη συνοικία χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τις γυναίκες που κινούνται μόνες το βράδυ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου