ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκδόθηκε η απόφαση για τις αποζημιώσεις των πληγέντων της Σκοπέλου

εκδόθηκε-η-απόφαση-για-τις-αποζημιώσε-422257

Εκδόθηκε τελικά στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες δύο ετών, η απόφαση για τις αποζημιώσεις των πληγέντων επαγγελματιών της Σκοπέλου, οι οποίοι βίωσαν την απόλυτη καταστροφή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2015.

Το ΦΕΚ της πολυπόθητης απόφασης που συνυπογράφεται από τα υπουργεία Υποδομών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, δημοσιεύθηκε στις 8 Ιουνίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, προς μεγάλη ικανοποίηση των 150 περίπου πληγέντων επαγγελματιών της Σκοπέλου.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων της Σκοπέλου, Γιώργος Σκλάβος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση μιας επίπονης προσπάθειας που διήρκεσε δύο σχεδόν χρόνια.

Οι κοινές προσπάθειες πέρασαν από τους «σκοπέλους» της γραφειοκρατίας, για να φτάσουν τελικά στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, που δικαιώνει τους πληγέντες επαγγελματίες.

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του, ο κ. Σκλάβος κάνει λόγο για «δικαίωση» ενώ σημειώνει παράλληλα ότι «όσο προσπαθεί ο άνθρωπος και προωθεί τα αιτήματά του, με τη συνδρομή των φορέων της περιοχής μας και με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Οι αγώνες και οι αγωνίες των επαγγελματιών που είδαν τους κόπους μιας ζωής να θάβονται κάτω από τόνους λάσπης, τους οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς είδαν με ανακούφιση να ανάβει, επιτέλους, το «πράσινο φως» για τις αποζημιώσεις.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου