ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκιάθο Κερτ Ράσσελ, Γκόλντι Χόουν

στη-σκιάθο-κερτ-ράσσελ-γκόλντι-χόουν-429765

Διακοπές στη Σκιάθο πραγματοποιούν ο Κερτ Ράσσελ και η Γκόλντυ Χόουν, οι οποίοι επιλέγουν σταθερά το νησί του Παπαδιαμάντη για τις καλοκαιρινές τους στιγμές ανάπαυλας. Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες φιλοξενούνται σε πολυτελή βίλα με θέα τη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το τοπίο και τις τοπικές νοστιμιές.

Απλοί και φιλικοί, όπως λένε όσοι τους έχουν συναντήσει, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, επιλέγουν διάφορες παραλίες του νησιού για να απολαύσουν το μπάνιο τους, ενώ γευματίζουν σε ταβερνάκια του νησιού ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο.

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι έχουν απολαύσει τοπικές νοστιμιές σε ρεστοράν που βρίσκονται στις περιοχές της Μεγάλης άμμου, του Βασιλιά, στην παραλία του νησιού και αλλού. Οι διακοπές του διάσημου ζευγαριού στον αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό, θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όσο τους το επιτρέπουν οι αυξημένες καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν παραλείπουν να κάνουν μικρές εξορμήσεις στα διπλανά νησιά, έχοντας πάντα ως βάση τη Σκιάθο και τις φυσικές της ομορφιές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου