ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ζητούν πρόσβαση στο αεροδρόμιο Σκιάθου

ζητούν-πρόσβαση-στο-αεροδρόμιο-σκιάθ-440474

Εντονες αντιδράσεις διατυπώνονται από τους επαγγελματίες ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων της Σκιάθου, με το αιτιολογικό ότι δεν τους επιτρέπεται να παραδώσουν εντός του χώρου του αεροδρομίου σε πελάτες τους από το εξωτερικό, τα οχήματα που έχουν ενοικιάσει μέσω ίντερνετ, σε αντίθεση με τα δεδομένα των προηγούμενων ετών.

Σε επιστολή που κοινοποίησε προς τη Fraport και τους υπεύθυνους του αεροδρομίου Σκιάθου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων και Μηχανών Σκιάθου, Δημήτρης Μίχας, δημοτικός σύμβουλος, ζητά από την εταιρία γραπτή ενημέρωση «στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης των επισκεπτών – τουριστών του νησιού μας, για τον τρόπο εξυπηρέτησης των κοινών μας πελατών κατά την άφιξή τους», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά. Απευθυνόμενος στη Fraport, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, παραδίδοντάς τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο το αυτοκίνητο για το οποίο έχουν κάνει κράτηση και έχουν πληρώσει, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας.

Παράλληλα, στην ίδια επιστολή, ο κ. Μίχας τονίζει ότι: «Τόσο ο δήμος όσο και οι επαγγελματίες και κάτοικοι του νησιού, αποβλέπουν στη αύξηση του τουρισμού που επιτυγχάνεται πάντα με τα θετικά σχόλια και τη θετική ενέργεια που εκπέμπεται από τους ευχαριστημένους πελάτες», ενώ υπενθυμίζει τη βαρύτητα που δίνεται από τη δημοτική αρχή για την προβολή του νησιού.

Ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ο airport manager του αεροδρομίου Σκιάθου, Στέφανος Λαμπρόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Εντός του χώρου του αεροδρομίου επιτρέπονται οι συναλλαγές εμπορικού τύπου μόνο σε όσους έχουν ενοικιάσει χώρο στο τέρμιναλ και το πάρκιγκ του αεροδρομίου, σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρίας, που τηρούνται απαρέγκλιτα για όλους. Σε διαφορετική περίπτωση οι επαγγελματίες μπορούν να συναντούν τους πελάτες με τους οποίους έχουν συνάψει συμφωνίες και τα συμβόλαια να συντάσσονται εκτός του χώρου του αεροδρομίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου