ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επιχειρηματική διάκριση

επιχειρηματική-διάκριση-450963

Σημαντική διάκριση απέσπασε ο Θωμάς Κουκουλάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Philian Hotels and Resorts, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο του «νέου επιχειρείν» στο πλαίσιο του 27ου Money Show. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε νέους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας, οι οποίοι αναπτύσσουν επιτυχημένη δραστηριότητα με δημιουργικό πνεύμα, σε πείσμα της κρίσης και της οικονομικής ύφεσης, σημειώνοντας ανοδικούς δείκτες στο πεδίο της ανάπτυξης.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Πρόκειται για πολύ σημαντική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 21 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης, με διοργανώτρια αρχή το Μοney Show και την εφημερίδα «Θεσσαλονίκης Δρώμενα», στη διάρκεια της οποίας ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, βραβεύτηκε ως ένας εκ των σημαντικότερων νέων επιχειρηματιών στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Θωμάς Κουκουλάκης είναι επικεφαλής ενός ταχέως αναπτυσσόμενου ομίλου που διαθέτει συνολικά δώδεκα ξενοδοχεία, πέντε στη Σκιάθο, τρία στη Θεσσαλονίκη και τέσσερα στη Χαλκιδική. Ο ίδιος είναι γνώστης του τουριστικού αντικειμένου, με σπουδές μάνατζμεντ στο Μίσιγκαν της Αμερικής και το Αμερικάνικο Κολλέγιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης, κάνοντας πράξη τους αναπτυξιακούς στόχους που θέτει.

Ο επικεφαλής του ομίλου Philian Hotels and Resorts, βραβεύτηκε, σημειωτέον, από την ΟΥΝΕΣΚΟ στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, πριν από δύο χρόνια, για την προσφορά του στον ελληνικό τουρισμό, ενώ παράλληλα, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν υποψήφιος για το «world business assembly», το βραβείο του μάνατζερ της χρονιάς για όλη τη νότια Ευρώπη και ήταν ο μοναδικός προτεινόμενος από την Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο βραβευμένος επιχειρηματίας υπογράμμισε ότι «κάθε βραβείο και κάθε διάκριση είναι μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρία μας, ώστε να αναδειχθούμε. Σίγουρα είναι μια επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας».

Στο μεταξύ, ο ίδιος δεν εφησυχάζει ποτέ, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη μελλοντική εξέλιξη, ενώ, όπως επισημαίνει, κάθε καινούργιο βήμα είναι πρόκληση για έναν νέο επιχειρηματία, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία η περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα αποτελεί «τροχοπέδη» για την επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να διατυπώσει θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές του «Money Show» για την απόδοση τιμής στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι «η δημιουργία ενός θετικού αφηγήματος γύρω από την επιχειρηματικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στροφή των νέων προς αυτή. Ο όμιλός μας Philian Hotels and Resorts επιμένει να πρωτοπορεί, να επενδύει και να αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα, και τέτοιες διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση του έργου μας και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου