ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απόβαση διασήμων στα νησιά των Σποράδων

απόβαση-διασήμων-στα-νησιά-των-σποράδ-493913

Αγαπημένος πασχαλινός προορισμός για πολιτικούς, επιχειρηματίες, γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και εκπροσώπους της show biz γενικότερα, αποτελούν και τα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων, τα οποία διαθέτουν πολλούς ένθερμους φίλους, λόγω του κατανυκτικού κλίματος των ημερών και των τοπικών παραδόσεων, που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

Τη Σκιάθο επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις πασχαλινές της διακοπές η Μαριάννα Λάτση, η οποία επισκέφτηκε το νησί με την εντυπωσιακή θαλαμηγό της, που απέσπασε βλέμματα θαυμασμού στο παλιό λιμάνι του νησιού. Στο νησί του Παπαδιαμάντη βρέθηκαν, επίσης, τις μέρες του Πάσχα ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, αλλά και το καλλιτεχνικό ζεύγος Νίκος Κουρκούλης – Κέλλη Κελεκίδου, προκειμένου να απολαύσουν το κατανυκτικό κλίμα των ημερών.

Ένθερμος φίλος της Σκοπέλου ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και πρώην δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Μιχελής, βρίσκεται πάντα στην πατρίδα του, τη Γλώσσα, για πασχαλινές ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του.

Την Αλόννησο επισκέφθηκαν η Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός και πρόεδρος του Αρείου Πάγου, η οποία συμμετείχε και στην περιφορά του Επιταφίου, ενώ όπως ανέφερε σε κατοίκους του νησιού που συνομίλησαν μαζί της, είχε επισκεφτεί το νησί και στη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Στην Αλόννησο βρέθηκε, παράλληλα, στη διάρκεια του Πάσχα και ο Νίκος Κοτζιάς, υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην περιοχή Μεγάλος Μουρτιάς.

Στο μεταξύ, αρκετοί κάτοικοι των νησιών αλλά και επισκέπτες βίωσαν το κατανυκτικό κλίμα των ημερών, ενώ τα πρώτα ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης άνοιξαν, για να υποδεχθούν όσους επέλεξαν τα νησιά των Βορείων Σποράδων για τις ημέρες του Πάσχα, με τους ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν να εντείνονται σταδιακά.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου