ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκστρατεία καθαρισμού της Σκιάθου

εκστρατεία-καθαρισμού-της-σκιάθου-517293

Για 12η συνεχή χρονιά διοργανώνεται το πρόγραμμα εθελοντισμού για το περιβάλλον: «Όλοι μαζί Σκιάθος καθαρή», με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου «Η Σκιάθος», τη συμμετοχή της Λιμενικής Αρχής, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των συλλόγων με την υποστήριξη του Δήμο Σκιάθου.

Οι δράσεις αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν στο διάστημα 26 Μαρτίου – 2 Απριλίου. Θα συμμετέχουν η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου, το 2ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Δημοτικό, το 2ο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, οι Σύλλογοι Γονέων 2ου Νηπιαγωγείου, 1ου Δημοτικού, 2ου Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου, το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου του Σώματος Ελλήνων Οδηγών, το Πολιτιστικό Εργαστήριο, η Βάση Ετοιμότητας Σκιάθου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο Σύλλογος Φουσκωτών Σκαφών Σκιάθου, ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου, ο Οικολογικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκιάθου, οι Φυσιολάτρες Οδοιπόροι Σκιάθου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος».

Ο Δήμος Σκιάθου, διά του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Κωστή Γιαννίτση, θα αναλάβει τη διάθεση ειδών καθαρισμού, την απομάκρυνση των απορριμμάτων από τα σημεία που θα τα συγκεντρώνουν οι εθελοντές και τις μετακινήσεις των μαθητών.

Συμμετοχή στους καθαρισμούς έχουν δηλώσει και οι επαγγελματίες Λάμπρος Χούμας, καπετάνιος του καϊκιού «Καλυψώ», Ηλίας Αντωνίτσας και Δημήτρης Κολιάκος για τον καθαρισμό της χερσονησίδας Μπούρτζι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου