ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δυσαρέσκεια για καθυστέρηση των έργων στο Λουτράκι Σκοπέλου

δυσαρέσκεια-για-καθυστέρηση-των-έργω-543934

Παγκόσμια πρωτοτυπία χαρακτήρισε ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης την καταψήφιση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Νίκο Βαφίνη, στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Βασιλούδης, εξήγησε ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι ενώ συμπεριελήφθησαν στον προϋπολογισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τα έργα που ο κ. Βαφίνης πρότεινε, εντούτοις, δεν τα ψήφισε τελικά.

Εκφραση δυσαρέσκειας για τα έργα που, όπως υποστήριξε ο ίδιος, παραμένουν σε εκκρεμότητα για το λιμάνι του Λουτρακίου, αποτέλεσε η καταψήφιση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Νίκο Βαφίνη.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Βαφίνης επεσήμανε ότι η παραπάνω κίνηση δεν εμπεριείχε σε καμία περίπτωση το στοιχείο της αντιπαράθεσης, αλλά ήταν έκφραση δυσαρέσκειας για το γεγονός ότι ενώ τα έργα που αφορούν το λιμάνι του Λουτρακίου περιλαμβάνονται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εντούτοις, παραμένουν επί σειρά ετών σχέδια επί χάρτου, χωρίς να υλοποιούνται, διότι δίνεται στην πορεία προτεραιότητα σε άλλα έργα του νησιού.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Σκοπέλου την περίοδο κατά την οποία είχε αναλάβει δράση η παρούσα δημοτική αρχή, τόνισε ότι πρέπει να δοθεί η δέουσα βαρύτητα στα έργα του Λουτρακίου. «Ζήτησα από το δήμαρχο να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα του λιμένα Λουτρακίου, τα οποία παραμένουν άλυτα επί πολλά χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Βαφίνης, ο οποίος προσέθεσε, κλείνοντας, ότι «τα έργα της Σκοπέλου ασφαλώς πρέπει να γίνουν, αλλά από τα έσοδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, πρέπει να πάρει και η Γλώσσα αυτό που της αναλογεί».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου