ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συναντήσεις για τον τουρισμό

συναντήσεις-για-τον-τουρισμό-584959

Σειρά επαφών και συναντήσεων με στελέχη φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης είχε κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού της στην Αθήνα η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου.

Αρχής γενομένης από το πρώτο OPENTOURISM του 2017, με θέμα «Νησιωτικότητα και τουρισμός, το παρόν και το μέλλον», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HILTON, όπου παραβρέθηκε προσκεκλημένη του διοργανωτή Θέμη Παπαδημόπουλου, η κ. Αναγνώστου μίλησε ως εκπρόσωπος νησιωτικού δήμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα τους με την ηπειρωτική χώρα και τις συνέπειές τους στον τουρισμό. Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής, η ίδια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της δρομολόγησης των υδροπλάνων με τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρίας Hellenic Seaplanes, Νικόλαο Χαραλάμπους, ο οποίος ήταν ένας εκ των κύριων ομιλητών.

Στη συνέχεια, η κ. Αναγνώστου συναντήθηκε με τον σύμβουλο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Ηλία Τσουτσοπλίδη, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών που ξεκίνησε την περσινή χρονιά, καθώς και τρόπους διεύρυνσης της.

Τις επόμενες ημέρες, η κ. Αναγνώστου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον διευθυντή πωλήσεων και marketing της εταιρίας Greek Travel Pages, Χάρη Μπρουσαλιάν, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα ψηφιακού marketing και τουριστικής προβολής της Αλοννήσου στο εξωτερικό.

Τέλος, η κ. Αναγνώστου είχε συναντήσεις με στελέχη έγκριτων ΜΜΕ και bloggers για τη διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών και τη γενικότερη τουριστική προβολή του νησιού στην εγχώρια αγορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου