ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κανονικά οι πτήσεις στη Σκιάθο

κανονικά-οι-πτήσεις-στη-σκιάθο-602165

Αποκαταστάθηκε χθες η ροή των πτήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σκιάθου, μετά από τις πολύωρες προσπάθειες που κατέβαλλαν συνεργεία του δήμου, μέχρι τις 10 προχθές το βράδυ και στη συνέχεια χθες το πρωί.

Εξάλλου χθες πραγματοποιήθηκε κανονικά η προγραμματισμένη πτήση της Olympic air που μετέφερε 6 άτομα στο νησί από την Αθήνα, ενώ αναχώρησαν, αντίστοιχα, 14 επιβάτες από τη Σκιάθο με προορισμό την Αθήνα.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη πτήση της Sky Express.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Σκιάθου συνέχισε τις παρεμβάσεις για τον αποχιονισμό και απομάκρυνση του πάγου από το οδόστρωμα και στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ενώ συνεχίστηκε η ρίψη θαλασσινού νερού καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης, με πρωτοβουλία του δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου, εστάλησαν οχήματα ώστε να πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά αποχιονισμός του διαδρόμου προσγείωσης του αεροδρομίου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες των αυριανών πτήσεων και να τεθεί το αεροδρόμιο σε πλήρη λειτουργία.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αερολιμενάρχης Σκιάθου Ηλίας Πετράκης, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο δήμαρχο Σκιάθου και το προσωπικό του δήμου, για την αρωγή τους στην προσπάθεια καθαρισμού του αερολιμένα Σκιάθου», ενώ επεσήμανε παράλληλα, ότι χάρη στην άμεση παρέμβασή τους συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις.

Το προσωπικό του Δήμου Σκιάθου παραμένει σε ετοιμότητα και οι δημότες μπορούν να απευθυνθούν σε περίπτωση ανάγκης στον αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Γιαννίτση (6932525078)και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Αναγνώστου(6945160798).

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου