ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο χιονιάς σάρωσε ξανά Αλόννησο και Σκόπελο

ο-χιονιάς-σάρωσε-ξανά-αλόννησο-και-σκό-605572

Καθώς η κακοκαιρία με τις σφοδρές χιονοπτώσεις επιμένει, συνεχίζονται τα προβλήματα στην Αλόννησο και στη Σκόπελο.

Αλόννησος

Στην Αλόννησο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, Πέτρο Βαφίνη, σήμερα αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια απεγκλωβισμού 12 οικογενειών από αγροικίες. Κατά τις δηλώσεις του δημάρχου το νησί δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την τροφοδοσία, ενώ σημείωσε ότι το χιόνι αυτή την ώρα, νωρίς το πρωί, φτάνει τους 30 πόντους.

Ανέφερε ακόμη ότι «το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η διακοπή του ρεύματος το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού έχει υποστεί βλάβες. Σε πολλές περιοχές πεύκα, από το βάρος του χιονιού, έχουν καταπλακώσει στύλους της ΔΕΗ».

Ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, ζήτησε χθες να σταλεί βοήθεια από τον Βόλο, και να καταβληθούν προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του νησιού.

Σκόπελος

Δύσκολη η κατάσταση και στη Σκόπελο με τον δήμαρχο του νησιού να τονίζει πως «χθες λέγαμε ότι φέραμε το νησί σε διαχειρίσιμη κατάσταση τώρα ξεκινάμε από την αρχή. Τώρα θα πρέπει να ξαναβγούν τα οχήματα να ανοίξουν τους δρόμους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου