ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θρίλερ τριών μηνών

θρίλερ-τριών-μηνών-638796

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης, ο οποίος στις 30 Αυγούστου είχε μεταβεί στην Αλόννησο για τις καλοκαιρινές του διακοπές και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Είναι οι πιο δύσκολοι μήνες για τη μητέρα και τους οικείους του, καθώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το τι έχει συμβεί, αν ζει ή αν δεν υπάρχει πλέον στη ζωή.

Οι Αρχές τον αποκαλούν επίσημα «αγνοούμενο», ωστόσο οι έρευνες έχουν σταματήσει.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης χάθηκε από την πρώτη μέρα της επίσκεψής του στο νησί και συγκεκριμένα τα ίχνη του αγνοούνται από τις 22.30 το βράδυ της 30ής Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν είχαν βρεθεί από τις λιμενικές αρχές η μπλούζα και το παντελόνι του, ένα χρηματικό ποσό που υπήρχε στην τσέπη του παντελονιού του -όχι όμως το πορτοφόλι του. Επίσης, είχαν εντοπιστεί το εσώρουχό του, ένα παπούτσι και τα κλειδιά του.

Ομάδες εθελοντών διασωστών των Σποράδων αλλά και του Βόλου, άνδρες του Λιμενικού, κάτοικοι του νησιού, μαζί με τους οικείους του, είχαν «χτενίσει» όλη τη θαλάσσια περιοχή -και όχι μόνον- για να βρουν τον Γιώργο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο άτυχος Θεσσαλονικιός τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε μεταναστεύσει στις Βρυξέλλες για την επαγγελματική του αποκατάσταση.

«Όλα πήγαιναν πολύ καλά για τον Γιώργο, μέχρι που έγινε αυτό το ταξίδι. Εδώ και τρεις μήνες δεν έχω κανένα σημείο, καμία ένδειξη, κάτι ή οποιοδήποτε σημάδι για το αν βρέθηκε, αν ζει ή όχι ο Γιώργος» είπε μιλώντας στο zougla.gr η μητέρα του 30χρονου Ματούλα Κουτρώτσιου.

«Ήμασταν μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους και τους φίλους του παιδιού μου, επί 20 ημέρες στην Αλόννησο. Δεν αφήσαμε σημείο για σημείο που να μην ψάξουμε. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μη ρωτήσουμε. Ακόμα, φανταστείτε, αφήναμε μπουκάλια νερού -ως σημάδι- σε διάφορα σημεία του νησιού, μήπως περάσει από εκεί και δείξει κάποιο σημάδι ύπαρξης. Αλλά τίποτα. Φύγαμε από το νησί και περιμέναμε τη συνέχεια των ερευνών» πρόσθεσε.

H περιοχή από όπου εξαφανίστηκε

«Έχουν περάσει τρεις μήνες. Σήμερα συμπληρώνονται τρεις μήνες, οι τρεις πιο τραγικοί μήνες της ζωής μου, που έχω να δω και να μιλήσω με το παιδί μου. Δεν έχω κανένα στοιχείο για το παιδί μου. Ακόμα θεωρείται αγνοούμενος. Ζητώ και απευθύνω έκκληση σε όποιον έχει κάποιο στοιχείο ή μπορεί να βοηθήσει να καταλάβει την απόγνωσή μου» επεσήμανε.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της κας Κουτρώτσιου:

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου