ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αίτημα δρομολόγησης του δελφινιού και Σάββατο

αίτημα-δρομολόγησης-του-δελφινιού-κα-666107

Επιτακτικό αίτημα αποτελεί για τα νησιά των Βορείων Σποράδων η τροποποίηση των χειμερινών δρομολογίων του ιπτάμενου δελφινιού «Ερατώ», προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει το Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, υπογραμμίζει ότι είναι αναγκαία η εκτέλεση δρομολογίου του ιπτάμενου δελφινιού και το Σάββατο και στο πλαίσιο αυτό θα υποβάλει άμεσα σχετικό αίτημα στην εταιρεία.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Πρεβεζάνος υπογραμμίζει τη σημασία της καθημερινής ύπαρξης ακτοπλοϊκών δρομολογίων από το «Ερατώ», προκειμένου να διευκολύνονται ανά πάσα στιγμή οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών αλλά και οι ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου των τριών νησιών, «οι οποίες δεν μπορούν να μετακινηθούν στους χρόνους που πρέπει, για να προλάβουν τους αγώνες», όπως σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Συνδέοντας, παράλληλα, την ακτοπλοϊκή κίνηση με τη γενικότερη λειτουργία του νησιού και των Βορείων Σποράδων γενικότερα, ο κ. Πρεβεζάνος επισημαίνει ότι πρέπει να εξυπηρετούνται ανά πάσα στιγμή όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν το Σάββατο, πολύ δε περισσότερο οι εκπαιδευτικοί ή άλλοι εργαζόμενοι, οι οποίοι τελειώνουν την εργασία τους αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο ίδιος υπενθύμισε την ύπαρξη τεσσάρων αεροπορικών δρομολογίων προς την Αθήνα και σημείωσε ότι οι νησιωτικές περιοχές πρέπει να είναι σε καθημερινή βάση συνδεδεμένες με τη χερσαία Μαγνησία και αντίστροφα, προκειμένου να καλύπτονται ανά πάσα στιγμή οι διαρκείς ανάγκες που υπάρχουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου