ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διαμαρτυρήθηκαν παρελαύνοντας μαθητές του γυμνασίου Σκιάθου

διαμαρτυρήθηκαν-παρελαύνοντας-μαθητ-672141

Πρωτοτύπησαν οι μαθητές του γυμνασίου Σκιάθου, οι οποίοι στη διάρκεια της προχθεσινής παρέλασης επιβράδυναν το βήμα, όταν προσέγγισαν την εξέδρα των επισήμων, προκειμένου να επιδώσουν στη δημοτική αρχή επιστολή, για τα κενά των εκπαιδευτικών που υπάρχουν στο σχολείο τους.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του γυμνασίου επιβράδυναν το βήμα τους, όταν προσέγγισαν τους επισήμους, προκειμένου να επιδώσουν στον αντιδήμαρχο, Ηλία Σταμέλο, την επιστολή, μέσω της οποίας καθιστούν γνωστά εγγράφως, τα κοινά αιτήματα, τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους λόγω των κενών που υπάρχουν στις θέσεις των εκπαιδευτικών, δύο σχεδόν μήνες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, υπάρχουν επτά κενά και αποτελεί επείγον αίτημα η άμεση κάλυψή τους με καθηγητές γερμανικών, γαλλικών, καλλιτεχνικών, γυμναστή, και καθηγητές βιολογίας και τεχνολογίας.

Την επιστολή διαμαρτυρίας συνέταξαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκιάθου, ζητώντας από τη δημοτική αρχή του νησιού να πράξει τα δέοντα, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών.

Γονείς, διδάσκοντες και μαθητές του σχολείου εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο την ανησυχία τους, διότι κοινό αίτημα αποτελεί η απόκτηση γνώσεων σε όλα τα πεδία, επί ίσοις όροις με τους συνομιλήκους των χερσαίων περιοχών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου