ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ υπόμνημα για το Κ.Υ Σκιάθου

στο-συνέδριο-της-κεδε-υπόμνημα-για-το-κ-686039

Κοινό υπόμνημα το οποίο θα αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ που ξεκινά αύριο στο Βόλο, θα καταθέσουν οι φορείς της Σκιάθου για την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της έλλειψης πληρωμάτων στο ασθενοφόρο.

Όπως είναι γνωστό στο Κ.Υ Σκιάθου υπηρετεί ένας οδηγός ο οποίος όμως αυτό το διάστημα απουσιάζει σε άδεια με αποτέλεσμα οι διακομιδές κατά τη διάρκεια του 24ωρου να γίνονται με ιδιωτικά μέσα και αφού πρώτα επιστρατευθούν δημοτικοί υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν τα περιστατικά.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας μπροστά σε αυτό το χάος για πολλοστή φορά έχουν ήδη ενημερώσει την Εισαγγελία Βόλου αλλά και την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας προκειμένου να λάβουν γνώση εγκαίρως πριν συμβεί οτιδήποτε και «φορτωθούν» ευθύνες που δεν έχουν.

Την ίδια ώρα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των πληρωμάτων ασθενοφόρων για Σκιάθο και Αργαλαστή από την 5η ΥΠΕ που πάμπολλες φορές έχει γίνει αποδέκτης διαμαρτυριών χωρίς όμως να έχει παρέμβει προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που διαιωνίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου