ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χωρίς αποτέλεσμα και ο τρίτος κύκλος ερευνών για τον 30χρονο στην Αλόννησο

χωρίς-αποτέλεσμα-και-ο-τρίτος-κύκλος-ε-777379

Ακαρπος απέβη και ο τρίτος γύρος ερευνών για το εντοπισμό του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμηχαηλίδη, που εξαφανίστηκε από το αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση Αλοννήσου στις 30 Αυγούστου 2016.

Η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου επί τρεις μέρες συνέχιζε τις έρευνες από την αρχή της εβδομάδας με σκάφος του λιμενικού δυστυχώς χωρίς κανένα και πάλι αποτέλεσμα. Ο νεαρός Θεσσαλονικιός είναι άφαντος.

Οι έρευνες που έγιναν μετά από αίτημα της οικογένειας του αγνοούμενου προς την Εισαγγελία Βόλου έληξαν χθες με τη δύση του ηλίου. Θα συνεχιστούν ωστόσο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για άλλη μία φορά στη στεριά με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της ΕΜΑΚ.

Στο μεταξύ, εκδόθηκε το βούλευμα και είναι θέμα ωρών η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου να έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία γύρω από τις τελευταίες κλήσεις που έκανε ο 30χρονος πριν εξαφανιστεί από το αλιευτικό καταφύγιο.

Η Λιμενική Αρχή προσδοκά να υπάρχουν διαφωτιστικές πληροφορίες για τις προθέσεις του αγνοούμενου τη νύχτα της εξαφάνισής του.

Στο νησί παραμένει η 24χρονη φίλη του που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ερευνών.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, είναι ύψους 1,80-1,85 μέτρων, αδύνατος. Εχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και τη νύχτα της εξαφάνισης φορούσε γκρι σορτς. Τελευταία φορά εθεάθη στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση.

Οποιοσδήποτε έχει υπόψη το παραμικρό στοιχείο παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 8017007707.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου