ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ρώσοι δημοσιογράφοι για μία εβδομάδα στις Σποράδες

ρώσοι-δημοσιογράφοι-για-μία-εβδομάδα-778931

Τις ομορφιές των νησιών Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, θα αποτυπώσουνε 4 ρώσοι δημοσιογράφοι από τις 21 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Planet of dogs», στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης περιοχών της χώρας μας στην τουριστική ρωσική αγορά.

Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εκπομπών που προβλήθηκαν στην Ρωσική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στα κανάλια My Planet TV και Russia HD, των οποίων τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι στην Σκιάθο υπάρχει το μοναδικό ιδιωτικό καταφύγιο κατοικίδιων ζωών στην Ελλάδα που θεωρείται σαν αξιοθέατο και το οποίο λόγω του ειδικού θεματικού ενδιαφέροντος θα ενδιέφερε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι.

Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού συνεργείου το οποίο θα καταρτισθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους κατά τόπους Δήμους και τις Ενώσεις Ξενοδόχων θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο καταφύγιο κατοικίδιων ζώων στη Σκιάθο καθώς και λήψεις σε Σκόπελο και Αλόννησο, όπου θα προβληθεί ιδιαίτερα το τουριστικό κομμάτι των νησιών.

Διευκρινίζεται ότι η πρώτη εκπομπή θα βγει τον Νοέμβριο σε prime time ζώνη, θα είναι διάρκειας 44 λεπτών και θα προβληθούν τουλάχιστον 10 επαναλήψεις ενώ θα παρουσιαστεί εκ νέου και τον Απρίλιο του 2017 σύμφωνα με ρητή διαβεβαίωση του καναλιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου