ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Σκιάθος «άνοιξε φτερά» και στη ρωσική αγορά

η-σκιάθος-άνοιξε-φτερά-και-στη-ρωσικ-780228

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί μεταξύ των μελών της ΄Ένωσης ξενοδόχων Σκιάθου που στα πλαίσια προώθησης και ανάδειξης της Σκιάθου συνεργάστηκε με τον όμιλο Mouzenidis Group, έναν από τους μεγαλύτερους Τour Οperators στην Ελλάδα, για την παραγωγή επαγγελματικού βίντεο με τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του νησιού.

Η Σκιάθος, η κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, ένας από τους πιο ζωντανούς προορισμούς της Ελλάδα παρουσιάζεται σε ένα βίντεο εφτά λεπτών αναδεικνύοντας τις υπέροχες παραλίες με τις χρυσές αμμουδιές, τα καταπράσινα τοπία, τα παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά και τα ιστορικά σημεία του νησιού.

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ιστορικοί και αρχαιολογικοί χώροι, οι οποίοι σε συνδυασμό με την αναπτυγμένη τουριστική υποδομή του νησιού και τις οργανωμένες παραλίες προσελκύουν το ενδιαφέρον τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων τουριστών.

Σκοπός των γυρισμάτων ήταν η δημιουργία ενός ολιγόλεπτου οπτικοακουστικού υλικού για την προβολή της Σκιάθου ως έναν ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό, ο οποίος μπορεί να εντυπωσιάσει κάθε είδος επισκέπτη. Το βίντεο προβάλλεται ήδη από το Μouzenidis Travel στη Ρωσική γλώσσα που αποδίδεται επίσης σε Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου