ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Aρση τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του 30χρονου αγνούμενου

aρση-τηλεφωνικού-απορρήτου-του-κινητο-781577

Σε ενέργειες για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του 30χρονου αγνοούμενου από το αλιευτικό καταφύγιο Βότση προχωρούν οι τοπικές αρχές της Αλοννήσου.

Η ζωή του νεαρού Θεσσαλονικιού, σύμφωνα με την Omnibus κινδυνεύει, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα και κρίνεται επιτακτικό να αναζητηθεί κάθε στοιχείο που μπορεί να δώσει φως στις έρευνες, οι οποίες συνεχίστηκαν και χθες δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Τη νύχτα της εξαφάνισής του, ο αγνοούμενος είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε τελικά στο ορειβατικό του σακίδιο στο αλιευτικό καταφύγιο από τους λιμενικούς το ίδιο βράδυ.

Ισως να είχε προηγηθεί κάποιο τηλεφώνημα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει τις τοπικές αρχές του νησιού σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για τις προθέσεις του αγνοούμενου, μετά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο.

Ο 30χρονος είχε δηλώσει στη φίλη του ότι θα πήγαινε μία βόλτα, αλλά θα επέστρεφε πίσω. Οι λόγοι που άλλαξαν τα σχέδια του νεαρού προβληματίζουν ιδιαίτερα.

Στο νησί παραμένει η οικογένεια του παιδιού, η οποία αγωνιά για την τύχη του. Φίλοι του συνδράμουν στις έρευνες.

Χθες η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, συνοδεία του Λιμενικού, σκανάρησε όλα τα παράλια που οριοθέτησε. Τρεις εθελοντές με σκάφος της Λιμενικής Αρχής Αλοννήσου αναζητούσαν κάθε χρήσιμο στοιχείο. Αλλοι τρεις εθελοντές της ομάδας, με ιδιωτικό σκάφος και την 8η ΕΜΑΚ, έκαναν ελέγχους στα νησάκια «Αδέλφια», με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Δυστυχώς, όμως, παρά το γεγονός ότι η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και ενώ έχουν περάσει εννέα μέρες, την εξαφάνιση του 30χρονου συνεχίζει να καλύπτει πέπλο μυστηρίου.

Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν, ακόμη και τα ρούχα του, όμως ο ίδιος συνεχίζει να αγνοείται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αναγγελία, ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης, είναι ύψους 1,80-1,85 μέτρων, αδύνατος. Εχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και τη νύχτα της εξαφάνισης φορούσε γκρι σορτς. Τελευταία φορά εθεάθη στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση.

Οποιοσδήποτε έχει υπόψη το παραμικρό στοιχείο παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 8017007707.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου