ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ολοκληρώνονται τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη

ολοκληρώνονται-τα-δρομολόγια-από-θεσ-785486

Το τελευταίο για φέτος δρομολόγιο του φλάιν κατ 4 στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Βορείων Σποράδων πραγματοποιείται αύριο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, με την ευχή της επανόδου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την επόμενη χρονιά.

Φορείς της Σκοπέλου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη θετική ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων, των Βορειοελλαδιτών αλλά και των Βαλκάνιων τουριστών στη συγκεκριμένη γραμμή, η οποία μεταφράζεται αριθμητικά σε 8.906 επιβάτες από την έναρξη της γραμμής στις 16 Ιουνίου, μέχρι σήμερα, για το συγκεκριμένο νησί των Βορείων Σποράδων.

Παράλληλα, μετακινήθηκαν από τη Σκόπελο προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, 9.145 άτομα κατά την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Βασικό αίτημα του νησιού αλλά και των Βορείων Σποράδων γενικότερα, είναι να παραμείνει ανοιχτή η συγκεκριμένη γραμμή και παράλληλα να δρομολογηθεί συμβατικό πλοίο, το οποίο εκτιμάται ότι θα ενισχύσει ακόμη την προσπάθεια. Στην ευρεία σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί, εξάλλου, στο νησί, στις αρχές του μήνα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εξέφρασε ανάλογες θέσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου