ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ετρεξαν για καλό σκοπό…

ετρεξαν-για-καλό-σκοπό-801001

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στους αγώνες «Kanapitsa Run» που πραγματοποιήθηκαν προχθές, για τρίτη χρονιά στη Σκιάθο με τη συμμετοχή 170 δρομέων διαφόρων ηλικιών.

Οι συμμετέχοντες μετέφεραν το πιο δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, δεδομένου ότι τα έσοδα που προέκυψαν από χορηγίες, θα διατεθούν, για δεύτερη χρονιά, για την αγορά ιατροφαρμακευτικού – υγειονομικού υλικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας Σκιάθου.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη φροντίδα τριών ευαισθητοποιημένων ανθρώπων και ένθερμων φίλων της Σκιάθου, οι οποίοι επισκέπτονται επί 23 χρόνια το νησί του Παπαδιαμάντη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα θεσμό που αναδεικνύει τουριστικά το νησί και παράλληλα μεταφέρει μηνύματα κοινωνικής ευαισθησίας προς κάθε κατεύθυνση.

Η παραπάνω διοργάνωση, που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από ντόπιους και ξένους, δίνει το στίγμα της αγάπης των διοργανωτών για τη Σκιάθο και υποδηλώνει την πρόθεσή τους να στηρίξουν το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, δομή εξαιρετικά σημαντική για όλους.

Οι διοργανωτές δηλώνουν «ικανοποιημένοι» από την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και «ευτυχείς» διότι τους δίνεται η δυνατότητα «να βάλουν ένα λιθαράκι στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Σκιάθου» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ οι δρομείς, διήνυσαν μια απαιτητική διαδρομή μήκους 4,6 χιλιομέτρων, η οποία είναι ταυτόχρονα μαγευτική, με θέα το Αιγαίο.

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων είναι άριστες, ενώ οι διοργανωτές χαρακτηρίζουν «ιδιαίτερα ευχάριστη» τη διαδρομή, προτρέποντας, στο μεταξύ, και άλλους να συμμετάσχουν την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, ότι φέτος βρίσκονταν στους αγώνες και ο Δημοσθένης Τρίγγας (με επίδοση στην κλασική διαδρομή στην Αθήνα 2,21’58”) ο οποίος ανέλαβε την χρονομέτρηση με ειδικό τσιπ.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου