ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προσαγωγές στη Σκιάθο για τη σύλληψη του βιαστή 19χρονης

προσαγωγές-στη-σκιάθο-για-τη-σύλληψη-τ-803685

Σειρά προσαγωγών στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που βίασε προχθές τα ξημερώματα 19χρονη Νορβηγίδα, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση υπό την επήρεια μέθης που βρισκόταν και το απόμερο του σημείου όπου είχε οδηγηθεί, αποπροσανατολισμένη από τον προορισμό της.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τουλάχιστον εφτά προσαγωγές, ενώ συνεχίζουν προς κάθε κατεύθυνση τις έρευνες, με σκοπό να φτάσουν στην ταυτότητα του βιαστή και να τον οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, τα μέχρι στιγμής στοιχεία που προκύπτουν από την προανάκριση δεν επαρκούν για να καθοδηγήσουν αστυνομικούς προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κανένας από τη Σκιάθο δεν φαίνεται να αντιλήφθηκε το παραμικρό όταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε αλσύλλιο σε περιοχή προς το αεροδρόμιο, όπου οδηγήθηκε η 19χρονη, ενώ προσπαθούσε να βρει το ξενοδοχείο της, ο βιαστής εξανάγκασε σε συνουσία τη μικρή κοπέλα.

Στο μεταξύ, η 19χρονη οδηγήθηκε προχθές στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις που τελικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα, Δευτέρα, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει για το σπίτι της.

Οι διακοπές για τη νεαρή Νορβηγίδα έληξαν με το χειρότερο τρόπο στο νησί της Σκιάθου, όπου διασκέδαζε με άλλες τρεις φίλες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, το φρικτό τέλος μπήκε όταν η 19χρονη αποφάσισε να αποχωρήσει από καφέ μπαρ στη χώρα όπου βρισκόταν και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της.

Η νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, όπου δυστυχώς ο δράστης παραμόνευε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου