ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκόπελο ο πλουσιότερος Ελληνoαυστραλός

στη-σκόπελο-ο-πλουσιότερος-ελληνoαυστ-803918

Κρουαζιέρα στα νησιά των Βορείων Σποράδων πραγματοποίησε πρόσφατα ο Κώστας «Con» Μακρής, ο πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρίας real estate στην Αδελαΐδα και μίας από τις πιο ισχυρές σε ολόκληρη τη χώρα. Επίσης ήταν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές με την πολυτελή του θαλαμηγό «Ουζο –therapy» μήκους 30 περίπου μέτρων, που έδεσε για τρεις μέρες στο καινούργιο λιμάνι της Σκοπέλου, προσελκύοντας βλέμματα θαυμασμού. Στη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, το οποίο του άρεσε ιδιαίτερα, γεύτηκε αστακομακαρονάδα, ροφό στιφάδο, το πλέον χαρακτηριστικό πιάτο της Σκοπέλου, και άλλα παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία τον ενθουσίασαν.

H θαλαμηγός του κ. Μακρή, ο οποίος σκοπεύει να επισκεφτεί και πάλι τη Σκόπελο, έδεσε παράλληλα στη Σκιάθο και την Αλόννησο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής κρουαζιέρας που πραγματοποιεί. Οσοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, κάνουν λόγο για έναν «ευγενικό, απλό και ιδιαίτερα προσιτό άνθρωπο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2008 βραβεύτηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ωκεανίας ως ο πιο ισχυρός επιχειρηματίας της Αυστραλίας, διάκριση που βασίστηκε κυρίως στην εντυπωσιακή ρευστότητα που εμφανίζεται στο ταμείο των επιχειρήσεών του, ενώ το επιχειρηματικό μυαλό και οι δυναμικές του κινήσεις, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο δραστήριους και πολυμήχανους ομογενείς επιχειρηματίες.

Τετραώροφη θαλαμηγός

Εντύπωση προκάλεσε, στο μεταξύ, η πολυτελής, τετραώροφη θαλαμηγός, μήκους 55 μέτρων, η οποία έδεσε τις προηγούμενες μέρες στο παλιό λιμάνι της Σκοπέλου. Στη θαλαμηγό, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν τρεις πλούσιες οικογένειες από την Κροατία, που πραγματοποιούν κρουαζιέρα και παρέμειναν επί τέσσερις μέρες στο νησί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου