ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αύριο η κηδεία του 37χρονου επιχειρηματία της Σκιάθου

αύριο-η-κηδεία-του-37χρονου-επιχειρηματ-810574

Βαρύ πένθος στη Σκιάθο για το θάνατο του 37χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Τρούλη, που υπέκυψε στα τραύματά του στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν.

Ο άτυχος ο 37χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά πριν από δέκα περίπου ημέρες, όταν η γουρούνα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της στην περιοχή «Κολιός» της Σκιάθου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Η μεταφορά του μάλιστα στο Κέντρο Υγείας του νησιού ήταν περιπετειώδης, καθώς ελλείψει οδηγού στο ασθενοφόρο επιστρατεύθηκε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής του νησιού, που τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ., όπου αφού διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δόθηκε εντολή και διακομίσθηκε άμεσα με C130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα και στη συνέχεια στο ΝΙΜΙΤΣ, όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Η τοπική κοινωνία της Σκιάθου έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς ο 37χρονος Μιχάλης Τρούλης ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες της περιοχής και ιδιαίτερα αγαπητός.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κρήτη, μαζί με την οικογένειά του είχαν μετεγκατασταθεί στο νησί πριν από περίπου 12 χρόνια και ανέπτυξαν έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα της τροφοδοσίας καταστημάτων, έχοντας αποκτήσει και δύο μεγάλες αποθήκες στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και γνωστοί εξέφρασαν την λύπη τους για τον απροσδόκητο θάνατό του.

Συγκλονιστικά εξάλλου είναι τα μηνύματα του αδερφού του Στέλιου, που από την πρώτη στιγμή μαζί με τους γονείς του βρίσκονταν στο πλευρό του 37χρονου και προσεύχονταν για να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

«Προσευχηθείτε όλοι για τον αδερφό μου. Είναι δυνατός. Θα νικήσει», έγραφε μόλις πριν από δύο μέρες ο αδερφός του Στέλιος. Από προχθές το βράδυ και μόλις ο άτυχος Μιχάλης κατέληξε στα τραύματά του, ο αδερφός του ανάρτησε μία μαύρη σελίδα… μεταφέροντας έτσι το δυσάρεστο νέο.

Η κηδεία του Μιχάλη Τρούλη θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στα Χελιανά Ρεθύμνου. « Όσοι δεν μπορείτε να έρθετε αφήστε ένα λουλούδι στο σημείο που χτύπησε ή ανάψτε ένα κερί να μας δει όλους μας από ψηλά», έγραψε χθες συντετριμμένος ο αδερφός του στο FB.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου